- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
seaofcalm
csendes tag
Sziasztok!
Teszek egy próbát hátha tud nekem valaki segíteni ugyanis; szeretnék egy Sapphire (Atlantis) Radeon 9800PRO 128MB 256BIT Hynix memóriás videokártyát BIOS upgraddel 9800XT-re fejleszteni.
A probléma: nem találok megfelelő BIOS file-t hozzá, mert amiket eddig sikerült beszereznem [forrás1,forrás2,volt még 1 orosz oldal de az fullra ciril karakteres
] a P/N-kód mezőben eltérés van, így nem tudja a flashelő program elintézni az ügyet. Ez a verzió kellene nekem: P/N 113-A07537-103.
Lehet hogy nem is gyártottak 9800XT-ből 128MB-osat?
Illetve, ha valaki jártas a BIOS file manuális módosításában akkor még arra látnék esélyt hogy működőképessé lehetne varázsolni az akciót, de ezt tartom a legkevésbé életképes megoldásnak, hisz a P/N számot akkor se lehet átmoddolniKissé elkéstem hogy ezzel a dologgal foglalkozzak, sok a döglött link a témával kapcsolatban..., de hamár belemásztam megkérdem. Előre is kösz a reagálásért. Üdv'
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest