- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldlea
csendes tag
válasz
harcipaci #764 üzenetére
Csak egy tipp, mert én is hasonló cipőben jártam/járok és az én kártyám ATi HD4850 de
olvasd el a kálváriámat hátha segít:"Sziasztok , köszi a tippeket (Speed-nek is).
Egyelőre elmaradt a bios flash, miután másodjára is újra lett pasztázva a GPU hűtőborda (mondjuk programok szerint nem volt a gpu hőmérséklettel gond de biztos ami biztos..)
Találtunk rajta még egy hűtőbordát ami vsz. vmilyen végfok IC-ket hűtene, leszedtük és az aljáról lehúztuk a hővezető fóliát mert elég piszkos volt, hővezető pasztát nyomtunk (kis pöttyöket) minden egyes kis IC tetjére majd úgy tettük vissza a bordát.
Jelenleg több mint 10 óra üzemelés után nem jött még elő a probléma (extrém terhelésnek is többször kitettem a vga-t ), tehát elkezdtem reménykedni...
Azt nem tudom hogy pontosan mitől nem jelentkezik most a hiba, hogy az újrapasztázás vagy éppen egy kondit jó irányba nyomtam meg a kártyán de a Ram hibát mostmár talán kizárnám.
Leírom, hátha segít másnak is, én is sokat tanultam már az ittenni "tudástárból".
VGA : HD 4850 Sapphire Dual Slot
Problem : csíkozódás"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Hálózati / IP kamera
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kompakt vízhűtés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest