- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Száni
tag
-
Száni
tag
-
Száni
tag
Sziasztok!
Mielőtt bárki nekiesne a gépelésnek
jelzem, hogy bő fél nap szívás után sikerült megoldani a problémát
. Ha időm engedi, és valakit érdekel, szívesen leírom a menetet.
Üdv.: G.
-
Száni
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni: van egy Gigabyte 5850 OC (RV-585OC-GD1) VGA-m, amin tegnap hirtelen felindulásból elkövettem egy BIOS frissítést a Gigabyte saját flash progijával (VGA@BIOS). A meglévő BIOS-t ugyanezzel a programmal elmentettem. A program lefutott, a végén közölte hogy "completed successfully" és indítsam újra a rendszert. Az újraindítást követően már csak fekete képernyő fogadott
szereztem egy PCI VGA kártyát és csináltam boot lemezt USB-re, mellé Atiflash és a régi BIOS, de nem sikerül életre keltenem.
A hibaüzenet DOS-ban az alábbi:
ROM not erased
Error 0FL01Több Gigabyte BIOS-szal kipróbáltam, de mindegyikkel ugyanez a helyzet. A Gigabyte BIOS-oknak nincs kiterjesztésük (simán a fájlnév és kész, nem .bin, vagy .rom).
Innét már nincs ötletem, se tudásom. Találtam hasonló problémát a neten, de ott a BIOS chip 3-as és 8-as lábának rövidre zárása és további barkács kellett, amit én nem szívesen tennék. A kártya még 2 évig garis (lehet csak volt
)
A franc sem gondolta, hogy a Giga saját progija sz@r.Bárminemű segítséget nagyon megköszönök!
Üdv.: G.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged