Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TamasGSi16V

csendes tag

Sziasztok!

Van nekem egy Asus V7100 Deluxe Combo 32 megás kártyám. Korábban én ezzel nagyon sokat digitalizáltam, nagyon jól működött a kártya. Azonban jöttek ezek az újítások, hogy NTFS, Win2000, WinXP, stb., én is átálltam Windows 98SE-ről Windows XP-re. Feltettem, a kártyát is felismerte, feltettem a segédprogramokat, amiket Win98SE alatt használtam, de sajnos azok nem kompatibilisek az XP-vel. Na, fogtam, rákerestem az Asus honlapján újabb verziókra, le is szedtem őket, de mikor feltelepítettem őket, de azt tapasztaltam, hogy a videó össze-vissza ugrál, a hang szaggat, magyarul nem volt tökéletes. És ekkor ötlöttem ki azt, hogy mivel a Win2000 előtti windowsok nem ismerik az NTFS fájlrendszert, kellene egy segédprogram. Keresgéltem sokat, de sajnos csak olyat találtam, ami DEMO verzió és csak olvasni tud. Nekem ugyebár a digitalizáláshoz nagy helyre van szükségem, nagy fájlok keletkeznek a tömörítetlen avi miatt, ami viszont FAT32 alatt 2GB-nál nagyobb nem lehetséges. Ezért elhatároztam, hogy létrehozok az XP mellett egy Win98-as FAT32 partíciót és az eredeti szoftverekkel fogok digitalizálni.

Azt szeretném tőletek megkérdezni, hogy esetleg tudtok-e olyan programot, amely teljes egészében tudja írni/olvasni az NTFS fájlrendszert és esetleg ingyenes, netán link is van hozzá?!

Válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!

Üdvözlettel,
    Lengyel Tamás

Új hozzászólás Aktív témák