- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberslider
őstag
Hmmm ja hát nem tudtam,hogy ilyen dógok vannak rajta,ezesetben add ide a winyót,mindent meg fogok próbálni
De a viccet féltretéve, ezt akkor kellett volna megtenned,amikor még a régi telepítés volt fenn! Sokan könnyedén bepipálják a titkosítást,de biztonsági mentést már nem készítenek. Ez nagy hiba volt!
Van rá ugye program,de őszintén az adatmentés valószínűsége nagyon csekély. Szerintem majdnemhogy lehetetlen. Megpróbálni meg lehet természetesen.
Biztos,hogy tényleg letitkosítottad? Nem csak a hozzáférést korlátoztad? Menj be az intézőbe,és pipáld ki az Eszközök - Mappa beállításai - Nézet-nél az egyszerü file megosztás használatát.
Utánna jobb egérgombal nézd meg az engedélyeket, mi van bejelölve.
Pl.:
1 SYSTEM
2 Felhasználók (xxxxxx\Felhasználók)
3 Rendszergazdák(xxxxxx\Rendszergazdák)
4 Létrehozótulajdonos
5 1-2-5-5156-789466133-455552111 ?
Pl. nincs-e ott az a hosszú szám? Vagy ilyesmi? Adj jogokat magadnak, speciális gombnál lehet valahol vmi örökölt engedélyek izé,fejből ezt én sem tudom, lényeg,próbáld meg saját tulajdonba venni. És akkor beenged.
De ha tényleg letitkosítottad,akkor lőttek azoknak a szép képeknek
Esetleg MS tud segíteni,ha haverod Bill Gates,de gyakorlatilag törölheted...
1 dolgot tehetsz: a mappát tartalmazó partícióról csinálsz egy ghost backuppot.. Az csinál 1db jóó nagy file-t. Ezt szépen elrakod,kiirod pl. valami cartridge-re ;))))) Legalábbis ne egy 100Ft-os DVD-re mert annak is annyi leszlol.
És majd 20 év múlva talán feltöröd.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest