- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
mekkelek
tag
Abit SA7, Cerka 1.7, 256 MB Samsung PC 2700 SDRAM, Maxtor 40G 7200 HD, Abit Siluro GF4 440MX, Sony CRX195E CDWR, FD.
Korábban dual boot volt XP és Suse 8.1 LINUX, mindkét rendszernél tapasztalható volt a fagyás az első percekben... -
mekkelek
tag
Köszi a segítséget, sikerült minden adatom hiánytalanul visszaállitani.
Azért volt egy érdekesség. Mivel a visszaállitandó drive-nak semmi baja nem volt, csak a partició boot rekordja ment tönkre, ugyanazon a drive-on létrehoztam egy másik ntfs particiót (a kérdéses partició mellé) és feltettem egy xp-t, onnan futtatva a programot.
Kis fájlok esetében minden gyönyörűen működött, azonban amikor nagyobbakkal próbákoztam (700+ MB) a gépem többször is egymásután a másolás (mentés) során kifagyott (Egyszer még úgy is, hogy a HD led folyamatosan égve maradt). Ez után feltettem még egy particiót ezuttal FAT32 és oda simán tudtam másolni a nagy fájlokat is.
A HD Maxtor tipusú. Létezik, hogy az NTFS irás estében a gép instabilabb mint pl FAT32-nél? Egyébként a gépem bekapcsolás után 2-3 percig szokott fagyogatni, de utána mindig magára talál. Ezeknek a fagyásoknak az okát még nem találtam meg, betudtam azzal, hogy a cucc ''melegszik''. Az is lehet, hogy a két jelenségnek nincs köze egymáshoz. -
mekkelek
tag
Király, köszi szépen, ma este kipróbálom!!!
-
mekkelek
tag
Köszi, megpróbáltam. Lehet, hogy láma vagyok, de mint a többi ilyen shareware, ez is regisztrálást kér amikor az adatok mentéséhez érsz..:((( Vagy valamit nem tudok?
-
mekkelek
tag
Tud valaki nekem olyan free programot ajánlani amivel megzuhant NTFS particióból lehet fájlokat visszaállitani?
Egy ilyen progit találtam (PC Inspector File Recovery) de sajnos az a gépemen lefagy (pedig más gépen láttam jól működni)..
Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged