- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Mobil flották
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
DomToretto
tag
válasz DomToretto #374 üzenetére
Erre valakinek van mondása? (Hogyan alakul az akkuidő Nothing OS 2.5.2 esetén?)
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
-
karmaresz
senior tag
válasz DomToretto #411 üzenetére
Nálam ugye még nincs fenn, de angol nyelvű fórumokon nem olvastam erről panaszt, szemben az NP1, sokaknál problémás üzemidejével. Bár ugye ez is kérdéses, mert akinek nincs baja, az nem írogat, illetve, ha mogoldódik, vagy user error volt a háttérben, arról is ritkán kapunk visszajelzést.
De én is kíváncsi lennék az itteni Android 14-es tapasztalatokra.
[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
t.kristof
senior tag
-
Yeffy
veterán
válasz DomToretto #510 üzenetére
Settings > System > Gestures > Navigation mode
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz DomToretto #512 üzenetére
eloszor nekem is kellet keresgelni, miutan sajna kiderult, h a gesztusvezerles, amit megvetel utan par napig probalgattam, es kezdett megtetszeni, bugos a 3rd party launcheremmel, igy vissza kellett valtanom.
viszont igy konnyebb az alkalmazasvaltas szamomra.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
motofi
aktív tag
válasz DomToretto #510 üzenetére
Szia! Nézted a hívásrögzités müködik? A Nothing vezér azt nyilatkozta a Twitteren közkívánatra egy applikáción keresztül működni fog!
-
Yeffy
veterán
-
nervex88
csendes tag
válasz DomToretto #550 üzenetére
Szia! Én ezt használom:
https://f-droid.org/packages/com.dot.gallery/Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal sms –ezni.
-
supertrezi
aktív tag
válasz DomToretto #553 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy benne van (mint alap Android-funkció), csak furcsa volt, hogy senki se használja a tesztekben. Köszi szépen!
-
pataig
tag
válasz DomToretto #569 üzenetére
Ez engem is érdekelne!
#550 Dom Toretto:néhány helyen ez ajánlott, mert nincs reklám, s talán a 200ft sem túl drága érte.
Simple gallery pro -
supertrezi
aktív tag
Jézusom, ez de nagy hülyeség... Most olvasom, hogy mindenképp a hangerőgombokat kell a váltáshoz nyomkodni. Nekem OnePluson se tetszett, hogy a redőnyön nem volt kapcsolója a hangmódoknak, csak a telefon oldalán tudtam állítani. Ez valami olyan okosság, mint mikor valakinek elsült az agya pár Android-főverzióval ezelőtt, hogy nem kell a "Néma mód" a népnek, hanem lesz helyette "Ne zavarjanak". És a világon mindenki utálta, aki használható telefont szeretett volna.
Vannak még számotokra ilyen megmagyarázhatatlan vagy/és bosszantó dolgok a NP2-ben? Most kíváncsi lettem.
-
Luzsi04
csendes tag
En nemrég a swiftly switchet tettem fel, szerintem frankó, ha szükség vab pár gyorsan elérhető appra.
Eleg jól beallithato (amolyan edge quick menu), abban van ringer mode (rezeg vagy cseng) illetve volume shortcut (lehet állítani a hangerőt)
-
Yeffy
veterán
-
nervex88
csendes tag
válasz DomToretto #577 üzenetére
Manuálisan feltettem innen:
https://github.com/spike0en/Pong_Archive/releases/tag/Pong_U2.5-240327-2140_2.5.3
Security patch, tehát nincs új funkció. Egyébként nagyon durva hogy 1-je van és már itt is az áprilisi patch. Ilyet se látni mindenhol
[ Szerkesztve ]
Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal sms –ezni.
-
nervex88
csendes tag
Ezzel tudsz készíteni kapcsolót és widgetet.
https://f-droid.org/packages/com.grmasa.soundtoggle/
-
nervex88
csendes tag
válasz DomToretto #582 üzenetére
Csak pár órája tettem fel, én új feature-t nem találtam, ezért írtam hogy ez inkább security patch. A Bluetooth javítást még nem próbáltam, de annak örülök mert a pár éves kocsim Bluetoothos fejegységére nem mindig akart csatlakozni ha már meglévő lejátszás (Spotify) alatt próbáltam kapcsolódni. Ikonos cucc nálam az előtte is volt, google play gyári launcher frissítéssel jött. Az F-droid pedig biztonságos, én évek óta használom.
-
Jakesz
addikt
válasz DomToretto #600 üzenetére
Köszönöm, ez jónak tűnik.
Meg egy kérdés. Ki lehet kapcsolni azt, hogyha a telefon egy kicsit is meg van mozdítva, akkor ne villanjon fel az ujjlenyomatolvasó helye?
-
Jakesz
addikt
válasz DomToretto #664 üzenetére
Köszi, ez tényleg működik. Bár jobb lenne, ha az alsó pici led jelezne, amelyik értesítésekkor alapból is felvillan. Még jobb lenne, ha villogva tenné, ahogy a régi értesítési ledek is szokták. Üzemidőre nem lehet valami jó hatással, hogy az a felső hosszú led világít folyamatosan.
-
supertrezi
aktív tag
válasz DomToretto #698 üzenetére
Nálam sincs még.
-
pataig
tag
Kíváncsi leszek erre a frissítésre, mert talán le lehet majd zárni az állapotsávot mikor a képernyőzár nincs feloldva....
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Hívásrögzítés van vagy nincs?
-
addikt
-
supertrezi
aktív tag
válasz DomToretto #779 üzenetére
Áprilisi telefonon nem érzékelek ilyet. WiFin megvan a 9-10 óra SOT. Nincs valami akkukapacitás-mérő alkalmazás, amivel tesztelni tudnád?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851