- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz DomToretto #838 üzenetére
241028, szóval frissült Akkor meg is nézem.
Köszi
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
Yeffy
veterán
válasz DomToretto #835 üzenetére
Na, ez is megjott. Majd vmikor feldobom, sztem a ket unnep kozott.
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Linkin1994
senior tag
válasz DomToretto #835 üzenetére
Yep [kép]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
supertrezi
aktív tag
válasz DomToretto #779 üzenetére
Áprilisi telefonon nem érzékelek ilyet. WiFin megvan a 9-10 óra SOT. Nincs valami akkukapacitás-mérő alkalmazás, amivel tesztelni tudnád?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DomToretto #720 üzenetére
Nekem most jelzett.
[ Szerkesztve ]
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
motofi
aktív tag
válasz DomToretto #698 üzenetére
Sziasztok! Hívásrögzítés van vagy nincs?
-
pataig
tag
Kíváncsi leszek erre a frissítésre, mert talán le lehet majd zárni az állapotsávot mikor a képernyőzár nincs feloldva....
-
supertrezi
aktív tag
Nálam sincs még.
-
Jakesz
addikt
válasz DomToretto #664 üzenetére
Köszi, ez tényleg működik. Bár jobb lenne, ha az alsó pici led jelezne, amelyik értesítésekkor alapból is felvillan. Még jobb lenne, ha villogva tenné, ahogy a régi értesítési ledek is szokták. Üzemidőre nem lehet valami jó hatással, hogy az a felső hosszú led világít folyamatosan.
-
Jakesz
addikt
válasz DomToretto #600 üzenetére
Köszönöm, ez jónak tűnik.
Meg egy kérdés. Ki lehet kapcsolni azt, hogyha a telefon egy kicsit is meg van mozdítva, akkor ne villanjon fel az ujjlenyomatolvasó helye?
-
nervex88
csendes tag
válasz DomToretto #582 üzenetére
Csak pár órája tettem fel, én új feature-t nem találtam, ezért írtam hogy ez inkább security patch. A Bluetooth javítást még nem próbáltam, de annak örülök mert a pár éves kocsim Bluetoothos fejegységére nem mindig akart csatlakozni ha már meglévő lejátszás (Spotify) alatt próbáltam kapcsolódni. Ikonos cucc nálam az előtte is volt, google play gyári launcher frissítéssel jött. Az F-droid pedig biztonságos, én évek óta használom.
Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal sms –ezni.
-
nervex88
csendes tag
válasz DomToretto #569 üzenetére
Ezzel tudsz készíteni kapcsolót és widgetet.
https://f-droid.org/packages/com.grmasa.soundtoggle/
-
nervex88
csendes tag
válasz DomToretto #577 üzenetére
Manuálisan feltettem innen:
https://github.com/spike0en/Pong_Archive/releases/tag/Pong_U2.5-240327-2140_2.5.3
Security patch, tehát nincs új funkció. Egyébként nagyon durva hogy 1-je van és már itt is az áprilisi patch. Ilyet se látni mindenhol
[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
Luzsi04
csendes tag
En nemrég a swiftly switchet tettem fel, szerintem frankó, ha szükség vab pár gyorsan elérhető appra.
Eleg jól beallithato (amolyan edge quick menu), abban van ringer mode (rezeg vagy cseng) illetve volume shortcut (lehet állítani a hangerőt)
-
supertrezi
aktív tag
Jézusom, ez de nagy hülyeség... Most olvasom, hogy mindenképp a hangerőgombokat kell a váltáshoz nyomkodni. Nekem OnePluson se tetszett, hogy a redőnyön nem volt kapcsolója a hangmódoknak, csak a telefon oldalán tudtam állítani. Ez valami olyan okosság, mint mikor valakinek elsült az agya pár Android-főverzióval ezelőtt, hogy nem kell a "Néma mód" a népnek, hanem lesz helyette "Ne zavarjanak". És a világon mindenki utálta, aki használható telefont szeretett volna.
Vannak még számotokra ilyen megmagyarázhatatlan vagy/és bosszantó dolgok a NP2-ben? Most kíváncsi lettem.
-
pataig
tag
Ez engem is érdekelne!
#550 Dom Toretto:néhány helyen ez ajánlott, mert nincs reklám, s talán a 200ft sem túl drága érte.
Simple gallery pro -
supertrezi
aktív tag
válasz DomToretto #553 üzenetére
Igen, sejtettem, hogy benne van (mint alap Android-funkció), csak furcsa volt, hogy senki se használja a tesztekben. Köszi szépen!
-
nervex88
csendes tag
válasz DomToretto #550 üzenetére
Szia! Én ezt használom:
https://f-droid.org/packages/com.dot.gallery/Jó dolog a skizofrénia, legalább tudok magammal sms –ezni.
-
Yeffy
veterán
-
motofi
aktív tag
válasz DomToretto #510 üzenetére
Szia! Nézted a hívásrögzités müködik? A Nothing vezér azt nyilatkozta a Twitteren közkívánatra egy applikáción keresztül működni fog!
-
Yeffy
veterán
válasz DomToretto #512 üzenetére
eloszor nekem is kellet keresgelni, miutan sajna kiderult, h a gesztusvezerles, amit megvetel utan par napig probalgattam, es kezdett megtetszeni, bugos a 3rd party launcheremmel, igy vissza kellett valtanom.
viszont igy konnyebb az alkalmazasvaltas szamomra.
-
Yeffy
veterán
válasz DomToretto #510 üzenetére
Settings > System > Gestures > Navigation mode
[ Szerkesztve ]
-
t.kristof
senior tag
-
karmaresz
senior tag
válasz DomToretto #411 üzenetére
Nálam ugye még nincs fenn, de angol nyelvű fórumokon nem olvastam erről panaszt, szemben az NP1, sokaknál problémás üzemidejével. Bár ugye ez is kérdéses, mert akinek nincs baja, az nem írogat, illetve, ha mogoldódik, vagy user error volt a háttérben, arról is ritkán kapunk visszajelzést.
De én is kíváncsi lennék az itteni Android 14-es tapasztalatokra.
[ Szerkesztve ]
Once, I thought I was wrong but I was mistaken
-
DomToretto
tag
válasz DomToretto #374 üzenetére
Erre valakinek van mondása? (Hogyan alakul az akkuidő Nothing OS 2.5.2 esetén?)
Előre is köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bundle topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest