- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz
parandroid #34 üzenetére
Teljesen egyetértek veled! Nincs is jobb mikor beleülsz a fotelbe,a lábad fel az asztalra,tv on (esetleg benyomni a hifit),az öledben meg ott zümmög a noti.... COOL! A nyáron rászoktam hogy kiülök az erkélyre (látom más is csinálja),a csajokat meg stírelem az utcán
Szerencsére az elöző lakó még konnektort is rakott ki,így egész délután kint lehetek
Komolyabb feladatra meg ott az asztali gép.
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
válasz
parandroid #34 üzenetére
Kedvesemnek is vettünk egy notit, ez a családi béke alapja, az más kérdés, hogy nekem van asztali gépem és notebookom is.
Nálunk is két noti van.
Az enyém mindig elől az asztalon. Az övé elrakva. Mégis mindig engem túrna ki... -
atosz
őstag
válasz
parandroid #34 üzenetére
Meg, de nem annyira, hogy egy asztali, egy T&L business mellett meg egy subot is tartsak.
A tabletek es az UMPCk vonzanak nagyon, de az elobbivel az a baj, hogy azert sulrya meg nem az igaziak, es rohadt dragak, az utobbiak meg meg kiforratlanok es amelle se artana egy kis munkara valo T&L, szal' neha ugy erzem hogy tul nagyok az igenyeim es emelle tulsagosan spur. Vagy csak racionalis?
-
PLacc
senior tag
válasz
parandroid #34 üzenetére
Engem meggyőzött (immáron 2 éve)!
-
tkazmer
addikt
válasz
parandroid #34 üzenetére
Tökéletesek....
-
PLacc
senior tag
válasz
parandroid #32 üzenetére
Jó kis gép, nekem is volt 3410, de az nem melegedett (400MHz-es Cerka) abszolút, viszont a RAM aranyárban van bele (microdimm), és csak 192M-et supportál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Gamepad
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Milyen notebookot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest