- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Magisk
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz
parandroid #34 üzenetére
Teljesen egyetértek veled! Nincs is jobb mikor beleülsz a fotelbe,a lábad fel az asztalra,tv on (esetleg benyomni a hifit),az öledben meg ott zümmög a noti.... COOL! A nyáron rászoktam hogy kiülök az erkélyre (látom más is csinálja),a csajokat meg stírelem az utcán
Szerencsére az elöző lakó még konnektort is rakott ki,így egész délután kint lehetek
Komolyabb feladatra meg ott az asztali gép.
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
válasz
parandroid #34 üzenetére
Kedvesemnek is vettünk egy notit, ez a családi béke alapja, az más kérdés, hogy nekem van asztali gépem és notebookom is.
Nálunk is két noti van.
Az enyém mindig elől az asztalon. Az övé elrakva. Mégis mindig engem túrna ki... -
atosz
őstag
válasz
parandroid #34 üzenetére
Meg, de nem annyira, hogy egy asztali, egy T&L business mellett meg egy subot is tartsak.
A tabletek es az UMPCk vonzanak nagyon, de az elobbivel az a baj, hogy azert sulrya meg nem az igaziak, es rohadt dragak, az utobbiak meg meg kiforratlanok es amelle se artana egy kis munkara valo T&L, szal' neha ugy erzem hogy tul nagyok az igenyeim es emelle tulsagosan spur. Vagy csak racionalis?
-
PLacc
senior tag
válasz
parandroid #34 üzenetére
Engem meggyőzött (immáron 2 éve)!
-
tkazmer
addikt
válasz
parandroid #34 üzenetére
Tökéletesek....
-
PLacc
senior tag
válasz
parandroid #32 üzenetére
Jó kis gép, nekem is volt 3410, de az nem melegedett (400MHz-es Cerka) abszolút, viszont a RAM aranyárban van bele (microdimm), és csak 192M-et supportál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Jogász topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -50% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -55% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Macbook Pro 13" M1 16GB A2338 2020
- Asus TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest