Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sbazsi
    veterán

Ez is 400-as Celeron, de ez forró. RAM szerencsére benne van mind a 192MB. Céges leselejtezésből sikerült szerezni (kisorsolták fillérekért a jelentkezők között), anyósom kapta meg netezni, mert apósom soha nem engedte a géphez, erre a célra elsőrangú. :U

És hogy ontopikok legyünk: ilyen célra tökéletes egy laptop, ha egy család minden tagja egyazon időben használna gépet. Már két asztali gép is kicsit túlzás egy kétfős családban, egy notebook + egy asztali gép azért jobb párosítás.

Kedvesemnek is vettünk egy notit, ez a családi béke alapja, az más kérdés, hogy nekem van asztali gépem és notebookom is.

p

Ps: Ezt a posztot a notebokról írom, mert a lányom DVD-t néz az asztali gépen... :U De legaláb elfekhetek a jóóó kis kényelmes fotelemben, ölemben a géppel és sehol egy vezeték, a jelenlegi prognózis szerint pedig még vagy 5 óráig fel sem kell kelnem, mert addig kitart az akku... :)

Megfelelőek a kicsi és könnyű notebook melletti érveim?

Kedvesemnek is vettünk egy notit, ez a családi béke alapja, az más kérdés, hogy nekem van asztali gépem és notebookom is.

Nálunk is két noti van.
    Az enyém mindig elől az asztalon. Az övé elrakva. Mégis mindig engem túrna ki... :W :W
    ;]

Új hozzászólás Aktív témák