- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Hat ha rakeresel a neten, akkor 1 miskas arat kapsz(én amit láttam az brutto 1.3misi), és akitol kölcsibe kaptuk az is aszonta hogy ennyi az ára. Ilyet szentem epeszu ember nemvesz, max ha ''pénz nemszámít''. Mi is valszeg azert kaptuk mert kiallitasra vittuk és kellett célhardver a bemutatohoz.
400k notira ? Te sem vagy közalkalmazott
[Szerkesztve] -
devast
addikt
Ez így teljesen reális... Én is így használom kb. távolsági buszon, meg suliba programozáshoz azt ennyi. Meg néha viszem ide-oda etc... Nem létszükséglet számomra sem, de előnyös, hogy van
Mindenesetre nem tudja kiváltani az asztali gépem
gef7800gt vs intel extreme grafika 2
, 500giga tárhely vs 60giga, 19''-os képernyő vs 15''-os, bővíthetőség vs mobilitás. Persze notira is lehet kötni 10db usb-s vinyót, meg nagy monitort, hozzá teljes billt meg minden, de ha kötögetni kell akkor már majdnem ugyanott vagy mit az asztali, sőt... azt csak 1x bekábelezni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest