Új hozzászólás Aktív témák
-
cloonee
tag
Szia! Sajnos a billentyűzet kiosztása francia, én külső bill. használok. Az asztalon van ritkán csukom be, olyan mint egy új gépé, de inkább picit lágy mint szoros, szerintem strapabíró. Mint írtam neked ez nagyon jó anyagokból van csinálva, nyúzásra tervezték az egész gépet. Sok pénz a 300 ezer, lehet én sem adnék érte annyit, 200 környékén már vannak jó gamer gépek. Én az enyémet ajándékba kaptam, gondolkoztam eladjam , vagy ne, 200-ért vitték volna, de inkább megtartottam. Ha sokat fogod használni, és 3-4 évig nem akarod lecserélni akkor G szériás ASUSt vegyél, szerintem évek múlva is megállja a helyét. Üdv.
-
cloonee
tag
-
cloonee
tag
-
cloonee
tag
Szia! Kb négy kiló, de elviselhető a súlya, nem meleg, hátra fújja a levegőt. Kinyitni nem lehet 180fokra csak 170-re, de az bőven elég. Ezt a gépet meg kell fogni és beleszeretsz, fincsi anyagok, gumis az egész külsö, és a belső is, kényelmes a kartámasz, precízek a gombok. Olyan mint egy hangtalan asztali gép, csak nekem picit kicsi a kijelzője. A teljesítménye lenyűgöző, a ventillátor csak 80 fok fölött kapcsol magasabb fokazatra, kemény játékok, ultra beállításoknál, ill. csak a proci éri el néha a 90-et, a vidikártya 80 foknál nem megy fentébb. Azt tapasztaltam hogy a GTX 560-as lazán hozza a feladatát, minden játék hibátlanul megy, a proci 50% fölé soha nem megy, viszont kéri a ventillátor fordulatot, a 8 giga ram is kb 50%-os kihasználtsággal fut.Szumma: Kicsit tul van tolva az egész, nem tudom kihasználni a tudását, .Valószínüleg még évekig elég lesz a teljesítménye. Ha azt nézzük, már 300 ezer alatt is lehet kapni, és egy nagyon jó minőségü, megbízható gép, az ár-érték versenyt magasan veri a többivel szemben. Ennek szemüveg nélküli 3D-s kijelzője van-ami még elég ritka ebben az árkategóriában is-, ill. ez a gép játékra és grafikára lett tervezve, nem egy felturbózott kommersz gép, Tehát veszel egy mercedest, vagy egy tunningolt japán csodát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Diablo IV
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Akciós HP Elitebook 840 G4
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged