- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
válasz
Simikel #5966 üzenetére
Illetve még egy lehetőség is lehet:ha hibás a heatpipe a gépben ( előfordult már,bár ritka eset).Ebben az esetben a hardverek melegek a gépben,viszont a levegő szinte hideg amit kifúj mert akár egy hajszálrepedésen vagy anyaghiba miatt elszökött a hűtőközeg a csőből ezáltal nem látja el a feladatát,de ezt könnyen ellenőrizheted akár a HWiNFO sensors only fülére kattintva ami kijelzi az összes aktuális hőfokot.
-
Muerte
addikt
válasz
Simikel #5966 üzenetére
Szia!
Először is a szokásos dolgokról kell meggyőződni:a feladatkezelőben nem hajtja-e fullon valami alkalmazás a procit,esetleg vírust bekaptál-e,ha ezek kilőve akkor még maradt az hogy ha AMD vga van a gépben egy driverfrissítés megoldhatja,aztán amire én leginkább szavazok így látatlanból hogy egy BIOS frissítés kell a gépnek.Ha mindezek nem segítettek akkor van itt egy progi,(pontosabban 3 verziója) amiben sok fajta laptop ventijét manuálisan lehet vezérelni,többek között egy rakás Asus-t is: Notebook FanControls A G750/751-et is sikeresen tudják vele szabályozni,azt hogy melyik verzió lesz a jó ki kell próbálgatni.Egy másik program a HWiNFO,ebben is van fan control,itt egy tutoriál a használatáról:[link] Viszont ami nagyon fontos hogy ha ezeket a progikat használod,nagyon! figyelni kell a hőfokokat mert ha véletlen elfelejted hogy csak mondjuk 20%-ra állítottad a fordulatot és úgy kezdesz el játszani,vagy terhelni a gépet akkor könnyen lekukázhatod mert nem fogja fentebb emelni a fordulatot.Amit még érdemes kipróbálni ha nem szoktál játszani hogy az energiasémát átállítani kiegyensúlyozottra vagy energiatakarékosra,a proci minimális teljesítményét levenni 100%-ról mondjuk 40-re,illetve még a BIOS-ba is érdemes belekukkantani van-e valami ezekre vonatkozó opcionális beállítás.
t72killer: AB-rel,Riva Tuner-rel,EVGA X-el soha nem lehetett laptop ventit szabályozni.
-
Muerte
addikt
Nem kell ám OFF-ba raknod a HSZ.-eket,hiszen nagyjából a topik témájába vág
Hát mit mondjak...2005 már nagyon régen voltazóta azért sokat fejlődtek hűtés ügyben a laposok,persze a mai napig is vannak némely szériákkal gondok,vagy vezérlés vagy hűtés alulméretezés miatt.Nekem utoljára amivel még gondom volt egy Acer Aspire 6935, 9600mGT-vel szerelve,ott még előszeretettel előfurdult nyáron throttling az elégtelen hűtés miatt.
...A CFX a mai napig betegágy véleményem és tapasztalataim szerint.A gépem 7970M CFX-el vettem és hát pont úgy van ahogy írtad te is,a driverek kukák,kár szépíteni mert egyetlen egy olyan AMD driver nincs!!! ami tökéletes lenne az összes játékhoz régiekhez és újakhoz egyaránt.Ez mellett a microstutter is él a mai napig,a filmek/videók a kamera oldalirányú mozgásakor akadnak és még sorolhatnám a hibák tömkelegét.
Nálam az tette fel az I-re a pontot mikor felraktam a legújabb whql-t és játszottam valamivel,aztán közben jött egy üzenet egy youtube-os linkkel,leraktam tálcára a játékot,megnyitottam a linket,a videó elinult de azonnal zöldre váltott benne a kép felülete és csatt kékhalál...error code ATI xyz.sys... Soha többé AMD!
Hiába a baromi erős hardver,ha nincs egy épkézláb ember náluk aki végre tudna drivert! írni.
SLI-vel semmi ilyen gondom nincs,megszünt az állandó idegbaj
Minden játéknál adaptív vsynch-et+tripla puffert használok vezérlőpultból,így nincs képtörés,akadás és szinte nullára redukálódott az input lag.A régi játékok és az újak egyformán jól! futnak és ez nekem bőven megérte azt a pénztöbbletet amit rá kellett áldozni. -
Muerte
addikt
Az AW-k és Asusok nem melegszenek túl,bár a 880M már majdnem a kezelhetetlen kategória...azok nem lesznek túl hosszú életűek,túl sok már annak a lapkának 24/7-re az 1GHz-es órajel.780M SLI tesztekkel,hőfokokkal tudok szolgálni ha érdekel,de szó sincs túlmelegedésről,sőt sok asztali kártya is megirigyelhetné a hőfokokat
Szerk.: A pontszámok pontosan milyen bench-et takarnak? ,csak mert a 880M közel sem 570/580 kategória...fizikailag cuda/órajel egy asztali 680-nak felel meg.
-
Muerte
addikt
válasz
Supremechi #5887 üzenetére
Minden hőfokot és egyéb paramétereket ki tudsz olvasni a HWiNFO nevezetű progival.Elég ha csak úgy indítod hogy "sensor only".Mutatja az aktuális hőfokokat,megjegyzi mennyi volt a minimum,maximum,average.
...Én nem gondolom hogy egy takarítástól,újrapasztázástól ugrana a gari,de egyébként a túlmelegedési problémát eleve gariban is kötelesek megcsinálni,az már más kérdés hogy én nem bíznám rájuk,mert a szervizek nagy része hanyag,a gép pedig a tiéd ergó a Te érdeked számít hogy tényleg normálisan meg legyen csinálva.Láttam pesti vagy,keresd meg őt és megoldja neked,ha magadban nem vagy 100%-ig biztos: [link] -
Muerte
addikt
válasz
Supremechi #5884 üzenetére
Egy év alatt egy laptop rommá tud koszolódni tiszta helyen is hidd el
A radiátor telerakodik apró szöszökkel,a paszta pedig elöregszik és jócskán veszít a hővezető képességéből.Mx4 pasztát ajánlok ami itthon elérhető,de ha szánsz rá többet akkor IC Diamond ebay-ről,az még kb. -5°C-ot jelent.
Hűtőpad: csinálj egy képet a laptop aljáról és tedd fel a kérdést itt : [link] keresd opeter kollégát,ő profi a kérdésben. A 92° sok,80-ig "ideális" laptop környezetben,de egyébként lehet hogy a procid veszi vissza az órajelet azért droppol az FPS,szóval arra is új paszta az a minimum. -
Muerte
addikt
válasz
Supremechi #5882 üzenetére
Teljes szakszerű kitakarítás,proci,vga újrapasztázás a megoldás,ezek mellé egy jó hűtőpad sem árt.
-
Muerte
addikt
válasz
Whysperer #5845 üzenetére
Azért ajánlják NV helyett mert AMD-hez jönni fog a Mantle és talán hoz némi gyorsulást majd,de ettől csodát nem kell várni tőle.Én játszottam a bétát 680M-mel is és 7970M-mel is és éppen hozta az elvárható szintet médiumon mindkettő vga.A 8870M-nek kb. a fele a teljesítménye...Még low-on sem lenne meg még egy fix 30 FPS sem multiban...ha meg lentebb vennéd a felbontást akkor a proci hasalna el,(ha erősebb lenne és négy magos még akkor is),de eleve elégtelen az is...Nem tudom mik az elvárásaid,de sajnos nem hinném hogy játszható kategóriába lehetne sorolni ezekkel a hardverekkel egy 64-es BF4 multit sajnos.
BF4 64/64 multihoz minimum I7 aktív négy mag és 7970M/680M/780M kell hogy élvezhető is legyen az én meglátásom szerint,de ha 25-30FPS is megfelel akkor kicsit lehet ezek alá menni,de sokkal sajnos nem -
Muerte
addikt
válasz
dangerzone #5824 üzenetére
A 3D 06 már nem igazán ad képet a teljesítményről mert jóformán csak a proci órajelről szól,nálam a vga-kat meg sem hajtja csak kb.40-50%-on,de azért múltkor futtattam én is egyet.
AW M18xR2: 7970M CFX,I7 3920XM,nuku OC 24/7-es beállításokon ment
-
Muerte
addikt
válasz
Captaindeph #5812 üzenetére
A két vga jóformán egál teljesítményben, tehát ne az legyen a választási szempont hanem amelyik neked szimpatikusabb más téren.Esetleg nézz teszteket róluk,hűtésben jobb-e esetleg egyik a másiktól vagy ilyenek...
-
Muerte
addikt
Én sem találtam letölthető verziót,de egy külső vinyómon megtaláltam és feltöltöttem neked 13.4 whql És van itt még egy ATI-ra kalibrált színprofil nekem az RGB ledes AW M17xR2-höz
M17x icc profile
még anno old artist csinálta.Először csinálni kell egy sima win-es kalibrálást,elég ha csak végig nyomkodod,aztán lehet betallózni neki ezt a profilt mert ellenkező esetben nem fogja felülírni a CCC-ben az ATI színbeállításokat. -
Muerte
addikt
Melyik játékról van szó? Én először a drivert szoktam feltenni aztán a CAP-ot.Ha későbbi driver van most fent nagy az esélye hogy uninstall után kékhalálozni fog...akkor jön a képbe a Display driver Uninstaller ezzel le kell takarítani teljesen minden maradványt és utána újra rakni a 13.4+CAP-ot.
... Ha egy 3DMark 11-et futtatsz abból tudok érdemileg adatot kiolvasni.Kb.4200-4500 Graphics score-t kell kapnia az 5870M CFX-nek. -
Muerte
addikt
Szia!
Telepítettem mostanában pár AW R2-re új rendszert amikben 5870M cfx volt és azt tapasztaltam hogy csak a 13.1 és 13.4 whql volt stabil driver hozzájuk.
....Egyébként amikor nem támogatja egy játék a cfx-et akkor szokott ilyet produkálni egy játék.Kikapcsolt cf-rel nézted? Utolsó Application profil fel van telepítve? 13.5 CAP1 -
Muerte
addikt
HD 7970M (stock850/1200MHz)---> 950/1400MHz 115204--16867--4701
-
Muerte
addikt
válasz
eszement24 #5703 üzenetére
Természetesen fogalmam sincs a GTA 5 min.rendszerkövetelményéről,de ha olyan rosszul lesz optimalizálva mint a 4 akkor biztos hogy erőmű kell alá sajnos.Mostanában nem követem már az árakat,de itt biztos tudnak segíteni majd neked Milyen notebookot vegyek?
-
Muerte
addikt
válasz
eszement24 #5701 üzenetére
-
Muerte
addikt
válasz
eszement24 #5699 üzenetére
NV GeForce GTX485M,AMD Radeon 6970M a nagyjából egál, ezektől felfelé már erősebbek mint az asztali GTX460.Itt rá tudsz nézni ha kipipálod hogy mutassa az asztali GPU-kat is [link]
-
Muerte
addikt
válasz
bandliman #5683 üzenetére
Ez legfőképp attól függ milyen felbontású monitora lesz a kiszemelt laptopnak.HD felbontáshoz (1366x768) ha nincsenek fix 60 FPS elvárásaid jó lehet amit kinéztél,de jövőre az új játékokhoz már nem biztos hogy elég lesz.(pl.most a far cry 3 letérdelteti kimaxolva még az asztali GTX680,7970-et is)
Ha kicsit hosszabb távra is tervezel és FHD-re, akkor én ezeket ajánlanám erősségi sorrendben:NV:GTX 670MX, GTX 580M,GTX 670M,GTX 570M,GTX 660M
AMD: HD 6990M,HD 6970MHa 15" HD felbontás akkor még beleférnek ezek:
NV:GTX 470M,GTX480M,GT 650M,GTX 560M
AMD:HD 6950M,HD 5870MHa 400 ezres kategóriában gondolkozol és legfőképp játékra kell,én egy ilyesmit vennék a helyedben Asus G75VX Ebben a szériában tudok is segíteni hogy a legolcsóbban hozzájuthass ha érdekel.
-
Muerte
addikt
Nem a 7970M-hez hasonlítgattam...Volt már elég sok gyengébb vga-m és csak jóindulatból írtam amit írtam hogy ne érje csalódás ha nem fognak menni a gémek kimaxolva FHD-ben.Egyébként egyénfüggő is a dolog,van aki simán eljátszogat 30 FPS-el nekem meg kifolyik a szemem tőle.
-
Muerte
addikt
válasz
bandliman #5674 üzenetére
Ez attól függ mekkorák az elvárásaid,ha tudsz kompromisszumokat kötni az erőigényesebb játékokban hogy nem kellenek szűrők,felbontás esetleg kisebb kell mint a natív,akkor természetesen el lehet vele játszogatni nyugodtan.Itt meg tudod nézni mit tud a vga tesztekben,lentebb pedig játékokban [link] A döntés joga természetesen a tiéd.
Gameplay: BF3,Crysis2,Dirt3 -
Muerte
addikt
válasz
online1986 #5658 üzenetére
kép
C2,1280x600 advanced settings
tesztNem egy erőmű,de kompromisszumokkal el lehet vele játszogatni.
-
Muerte
addikt
Pontosan erre akartam kilyukadni
Ezenkívül állandó szopás a driverekkel amd vonalon mondjuk jobban,de NV-nál is ha a kedves gyártó cég nem hajlandó támogatni a legfrissebb drivereket csak a saját gyáriját amit meg tojik frissíteni.
-
Muerte
addikt
válasz
zoltanz #5618 üzenetére
Köszi
Azért így már mindjárt más,mondjuk nem értem miért nem írják ki oda is a felbontásokat ahol a kártya tesztje van.Laikusoknak kicsit megtévesztő lehet a magas fps szám, aztán meg még nagyobb a pofára esés ha natívba el sem indul a game.
t72killer: Remélhetőleg nem fognak elszállni az árazással.
-
Muerte
addikt
válasz
ExtremeClock #5600 üzenetére
Ezt honnan veszed
i5 460 (68.) i3 2330 (85.)[link]Nem nevezném ezt "parinak" azért.Arról nem beszélve hogy kb.10 játékból egy ami processzorra támaszkodik a többi mind vga függő.Annak a procinak 100%-ban meg kell hajtani 3Ghz-en még a 6990-et is.
-
Muerte
addikt
válasz
ExtremeClock #5597 üzenetére
2,8Ghz turbón ha jól tudom ,szerintem elég.De gondolom elbírna 3Ghz-et is akkor meg már biztos elég.
-
Muerte
addikt
válasz
solyom76 #5595 üzenetére
Itthon nem hiszem hogy könnyen beszerezhető lenne,ebay-ről már hamarabb.
Nagyjából 40-50e körül lehet egy 6970 és 70-80e kb.egy 6990M amiért cserébe +25% és +50% grafikai teljesítmény növekedést kapnál.Én használtam egy darab 5870-et is,bőven vállalható a teljesítménye persze kompromisszumokkal FHD-ba már.Neked kell eldöntened hogy számodra elég ez a teljesítmény vagy áldozol rá hogy jobban fussanak a játékok.
Számokkal kifejezve a mostani konfigod kb.kap 14000-et 3Dmark06-ba,6970-el kapna 17000 körül,6990-el 21000 körül.Ez játékokban FPS-re levetítve 100 FPS-ből lenne 125 (6970)és lenne 150 (6990) esetében. -
Muerte
addikt
Egész pontosan GDDR 5,aminek semmi köze a DDR-hez.
-
Muerte
addikt
Mobility-ben az NV gtx570M, AMD 6970M-től felfelé indul az ami asztali 5850-et már le tud verni teljesítményben.Az egyedi árakat mostanában már nem követem így abban nem tudok segíteni,de amit ajánlok az Sager/Clevo,Alienware,esetleg Asus.Ha játékra szeretnéd használni elsődleges szempont hogy jó hűtése legyen,anyagminőség, szervízháttér.Az árak 3k-tól a csillagos ég.
-
Muerte
addikt
válasz
christofer #5498 üzenetére
Jól betenné a kiskaput ha 560-al nem tudnál FHD-t nézni
Semmi problémád se lesz vele filmeknél.Itt egyébként rá tudsz nézni a kártyád adataira és teljesítményére37.
-
Muerte
addikt
válasz
->Raizen<- #5474 üzenetére
ThrottleStop nem az órajelre gyúr
még ennyit sem tudsz nagyokos.Nehéz elismerned hogy tévedtél ez a te bajod.Ha én tévedek ami elő is fordul én el is ismerem.
-
Muerte
addikt
válasz
->Raizen<- #5472 üzenetére
Ember én egy szóval sem mondtam h nem gyengébb mint a 2670qm.Ezt honnan vetted?Hogy tartozik ide?Eleve nem egy technológia a kettő,kb.semmi köze egymáshoz a kettőnek.Ha csak simán format factory megy akkor is 3Ghz felett megy min a négy mag,de ezt sem veled vitattam meg sztem.Azt is leírtam h sose néztem magonként játékokban mennyin megy,de ott sem kizárólag csak az órajel számít,nem kell 3,5-ön mennie ahoz hogy 90-95%-ban ki tudja használni is a procit egy mai játék.
Na egyébként csak a "te kedvedért" megnéztem egy játéknál is, BF3 a háttérben fut nem is a képernyőn mert nincs monitorozó progim.A számok magukért beszélnek.Erről ennyit,meg a kötözködésedről is,részemről befejeztem.Értelmes emberek úgyis le fogják vágni mi a lényeg a többi meg nem számít.kép -
Muerte
addikt
válasz
->Raizen<- #5465 üzenetére
Ki mondta hogy mindig 3,5-en megy? Arról volt szó tudja-e mind a négy mag ha kell neki,és ezek szerint tudja[link]
Ne a benchmarkos képet nézzed mert annak nem az órajel a legfontosabb hanem ezt a képet,amikor format factory hajtotta.Játékok alatt nem néztem még külön a magokat lehetséges hogy nem mennek maxon.Egyébként ebben a gépben gyárilag 62W a TDP nem 55W ahogy a tesztben van írva. -
Muerte
addikt
válasz
->Raizen<- #5451 üzenetére
-
Muerte
addikt
válasz
t72killer #5447 üzenetére
Hát igen.Kezdve BF3-al ami bekapcsolt HT-vel microlaggol,meg be is szaggat sokszor komolyabban is.Persze meg tudnák írni normálisan is azt a játékot de akkor mivel vennék rá a jónépet hogy mindig erősebb hardvert vegyen?Ez egy piszkos üzlet és mi bukunk rajta folyamatosan.
Darky A te 560ti-d soha az életben nem vinné a BF3-at kimaxolva a szűrőkkel FHD-be fix 60FPS-el ebbe maradjunk már inkább
-
Muerte
addikt
válasz
->Raizen<- #5444 üzenetére
Nem vagyok gazdag gyerek nem kéne személyeskedni világos!!!?Én dolgoztam meg érte ha jól tudom nem TE!Milyen alapon is vagy Te régebben a szakmában,mikor nem is ismersz?
Konkrétan azt írtad h maxon fog vinni mindent,minek kell átkúrni vkit? mert nem fogja vinni úgy ahogy a 560ti-d se vitte szűrőkkkel a gameket.Azt pont én írtam jóindulatból h natívban viszont már elvisz majd mindent,érdekes már most te is ezt írod.
Ha meg vmi személyes problémád van velem,azt pü-be megírhatod ne itt offoljad a topikot,őstag léttedre már tudhatnál ennyit. -
Muerte
addikt
válasz
->Raizen<- #5440 üzenetére
1.Gondoltam hogy ezzel a baromsággal jössz majd,gondolom nem sokat játszol főleg FPS-el mert akkor nem lenne ilyen vicces.
Először is az marhaság amit rengetegen állítanak h az ember szeme 24 FPS felett nem lát különbséget azt a film iparból szopták mert ott valóban annyi de egy speciális elmosással Te folyamatosnak látod a képet(ami rohadtul nem az),csakhogy egy játékban ez nem így van.Próbálj már ki légyszi egy komolyabb autóst vagy fps-t 24 frammel aztán 120-al azután beszélgessünk erről.De akár itt is egy példa, csak aztán még nehogy itt se lásd a különbséget[link]
2.A proci.Nekem i7 940XM van a gépemben és ha visszaveszem 3,5Gh-ről 3GH-re 10 FPS-el kevesebbet kapok pl.Mafia2 benchmarkba,szóval máskor akkor nevetgélj rajtam inkább ha Te is alátudod személyes tapasztalataiddal támasztani a nevetésed tárgyát.
5441" Száguldani fog" Ez is túlzás,mert nem fog higgyjed csak el nyugodtan nekem.
Kb.azonos de inkább alatta lesz teljesítményben az enyémnek és ezen sem száguld minden maxon!Vagy neked van ilyen teljesítményű notid onnan veszed az infókat?UFF_Peace
t72killer: vagy egy r3-ba
-
Muerte
addikt
válasz
->Raizen<- #5437 üzenetére
Bővebben is kifejthetnéd mi is a nevetség tárgya!?
-
Muerte
addikt
válasz
Kisfundy #5408 üzenetére
Nem érdemes nagyobb teljesítményű vga-t tenni bele mert nem fogja tudni hűteni kellően.A laptopok így is alul vannak méretezve hűtés terén,tuning itt nem igazán játszik,azzal meg nem leszel előrébb hogy 10 perc után túlmelegszik és visszaveszi az órajeleket és diafilmvetítés lesz, vagy lehibernál ha van benne olyan opció hogy megvédje az elolvadástól a gépet.Most ránéztem i7 van benne az bőven jó minden játékra még évekig,de a vga harmatgyenge ahoz hogy FHD-be játszál.Az a vga max az 1280x720-at vagy 1366x768-at fogja tudni olyan szinten hogy élvezhető FPS-ed legyen a játékokban,de 16"-on nem rossz az még.
-
Muerte
addikt
Ha ati vga akkor ne rakd fel se a 11,11-et se a 11.12-őt mert mindkettő szar,nálam is és még sokaknál BSOD folyamatosan.Ami a legjobb volt az a 11.6,de ha BF3-at tolsz akkor azt már nem fogja elfogadni a game így marad a 11.10,az még úgy ahogy elmegy.A 12.1 lesz már talán normális driver mobil fronton.
-
Muerte
addikt
válasz
conqver #5362 üzenetére
Hali!
Szerintem MW3-ban kéne előbb a hibát keresni nem
Viccet félretéve akkor van gond ha minden játéknál ez van,próbáld ki előbb az összessel,Metro,crysis,stb.Ha a többivel is csinálja akkor viszont valami nem sikerült rendesen,és túlmelegedés van.Melyik drivered van fent?A tegnapi 11.11WHQL nálam most jó,de a 11.10 ez nagy rakás... volt. -
Muerte
addikt
válasz
conqver #5358 üzenetére
Hát nem is nagyon tudom mihez hasonlítani,olyan rugalmas gyurma szerű kb.Az egyik oldalán egy nagyon könnyen leváló fólia van,a másikon viszont egy kemény műanyag amit alig lehet leszenvedni róla és az a fele tapad is egy kicsit de nem nagyon.Biztosan van nedvességtartalma is mert nagyon lágy,de hogy milyen anyag ez,gőzöm sincs.A hőelvezető képessége számít ezeknél szerintem amit W|mk-ban mérnek.Itt közelebbről látni[link]
Dobj már egy linket légyszi Te honnan és milyet rendeltél. -
Muerte
addikt
Nálam is pont ezt csinálta az OEM-es samu 470 PM810,két hónapja még 7.7 most meg 7,5-öt kap.Egyébként teljesítménybe is romlott picit CrystalDiskMark szerint de nem számottevően.Kíváncsiságból megvizsgáltam a win lemeztöredezettség mentesítőjével és 11%-ban töredezettnek mutatja ez is fura azé kicsit,de mindegy nem piszkálom.
-
-
Muerte
addikt
válasz
conqver #5334 üzenetére
A Te géped idle fokai is korrektek
Namost az a helyzet hogy pont tegnap rendeltem a Frozencpu-tól Fujipoly thermal padot 0,5mm-est,basszus ha egy két nappal hamarabb szólsz elfelezhettük volna a költségeket mert még a legolcsóbb szállítás is 15 dollár volt
Én amikor először szétszedtem a vga-kat akkor volt egy kis kőkeményre beszáradt paszta a magokon,meg volt a memóriákon thermal pad két kb.7-8 cm-es csík vga-nként de gyalázatos állapotban,kb.mintha gyurma lenne annyira fel voltak már lágyulva.Ekkor a 2 vga 5 percen belül furmark alatt 100˘C fölé ment.Akkor én azokat leszedtem és a memókat is inkább bekentem MX4-el,meg a magokat is,ekkor ez idáig tartotta a max 75 fokot,de nem jó így hosszútávon mert 1-1 memóriamodul kilóg a hűtőlap alól és most megnéztem már azok bizony 80ˇC körül mozognak furmark alatt holott kb.3 hónapja kentem be őket a pasztával.A vga mag most se melegszik de a memóknál kiszáradt a paszta ez egyértelmű.Na erre találták ki ezt
[link]Persze van kisebb méretben is ami elég lehet 1 vga-hoz,és még rendeltem hozzá ezt pluszban[link]Itt jól látszik[link] hogy a Te vga-don még több thermal pad van mint az enyémen úgyhogy ha szétszeded én mindenképpen kicserélném a helyedben a thermal padokat is.Az hogy 0,5mm-es vagy 1mm-es ami neked kell azt nem tudom de utánanézek. -
Muerte
addikt
Nem skatulyázom be
De,nekem is volt egy 6935G-m amibe filmnézés közben sült meg a 9600mGt
,meg nyáron nem kellett vele játszani mert 10 perc játék után már visszavette az órajeleket és fps nuku,a vinyó meg nyaldosta az 54 fokot.Azóta is sokaknál látom h más Acer szériák is melegszenek,(pl:89-es széria)úgyhogy nem teljesen megalapozatlan a véleményem.Az hogy a Te tipusod nem melegszik annak én szívből örülök
de nem változtatja meg azt a tényt hogy az Acer-ek nem a jó hűtéséről híresek sajnos.
De hogy ne az én véleményem számítson[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest