- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Aktív témák
-
-
Ludovicus
aktív tag
-
Ludovicus
aktív tag
Az adott helyen már többször is használtam wifi-t és mindig gond nélkül ment. A lényeg: minden automatikusan történik, legalábbis ha nálad jól fel van téve a hozzá adott driver, nem kell beírni az ssid-t sem, csak leokézni a felismert hálózatot. (A legtöbb nyilvános helyen ugyanez a helyzet.)
+ 1 kérdés: használt már valaki wifi-t linux alatt, ha igen hogyan? Konkrétan Intel PRO/Wireless 2100 BG-re vonatkozik a tudatlanságom. -
Ludovicus
aktív tag
válasz
csodáskarnis #85 üzenetére
Nos én is a németeknél vettem a noteszt, rendeléstől számítva kb. 1,5 hét múlva érkezett meg. A rendelés minden fázisáról (pénz beérkezése, csomag kiküldése stb.) levelet kaptam és miután feladták, a csomagküldő honlapján a ''nyomkövető'' funkcióval lehetett ellenőrizni, h éppen merre bóklászik a pakk.
Asus-t rendeltem és itthon is érvényes a 2 év világgari.
Szállítás közbeni sérülésre - elvileg - egy 5 ajrós plusz biztosítás hivatott némi (nem túl sok) vigaszt nyújtani, de szerencsére élesben nem kellett kipróbálnom.
Így utólag nyugodt szívvel ajánlom a dolgot, bár hozzáteszem én nem az általad jelzett helyen rendeltem. Ja és némi nyelvtudás sosem árthat...
[Szerkesztve] -
Ludovicus
aktív tag
Ez a jobban felszerelt (drágább) modellek sajátja lehet, ha megnézed az alábbi (igaz külhoni) linkeket, látszik, hogy nem alapfelsz.
Bővebben: link
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Apple Macbook Air M4 15 2025 16GB 256GB
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest