- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
jani0625
aktív tag
Köszi Karib!
amúgy bátyámnak A 2800asa van, p4 2.8 és nagyon jó az is,nem volt vele semmi baja.Sztem nekem annál jobb nem kell, csak net,word,excel,powerpoint, néhán játék, dvd, zene ilyesmi.Amúgy meg nem tom miért de nekem nagyon tetszik a kialakításuk,nagyon minőségi az összhatás.
Amúgy az se mellékes hogy számlára venném így csak nettot kéne fizetnem. -
Pet_i
senior tag
Hát igen.
Lehet, hogy januárra kell majd halasztani a vásárlást.
Karib, ha épp itt vagy, Te melyiket ajánlanád az Acer TM 4002LMi Bővebben: link és az ASUS A3526NU Bővebben: link közül?
[Szerkesztve] -
jani0625
aktív tag
Karib!
kérdés:
No-ban nézegetek notikat és egyelőre nagyon az asus felé hajlok és azon belül is két gép.Mind2t a notebook.de-n néztem.
Az egyik A3000g-s 2.0 dothanos, 60gb 7200es vinyo,1024mb ram, dvd író, sxga+ 15.1,ati 9700 64mb ram, fém ház stb.
a másik m6700 ugyanazzal a felszereltséggel+egér,táska+0.3kg-val könnyebb
és mind2re 2év a nemzetközi gari, a másodikra 3év a németországi pick up and return. És a második kb. 100e fttal több.Megér annyit??
és mindegyikbe lehet kint is tetetni magyar billenytűt habár engem nem zavarna a német,gépírás megy.
Szerinted?Mások szerint? -
Petro
tag
Köszi a hozzászólásokat.
Elsősorban a mobilítás a fontos nem annyira a teljesítmény. Játszani nemigazán akarnék vele, estleg régi stratégiákat de arra ez is elég lenne.
Az ÁFA mértéke ezekszrint elég barátságos odakint ez egy kicsit megnyugtató, azt hittem ott is 20-25% körül van.
Arra lennék még kíváncsi hogy egy noti mennyire bírja a hideget, tehát lesz-e attól baja ha teszemazt bevágom használat után a hátizsákomba és kimegyek vele a hidegbe
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Viccrovat
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen notebookot vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- 8 gen i3 TERRA MOBILE 1715, 17.3" FHD
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged