- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Aktív témák
-
CseLev
csendes tag
Igazad van, csak az a baj, hogy az egyéb szempontokról annak nincs infoja, aki nem notik közt tölti az életét, csupán pl a munkájához akar egyet venni.
Én pl egy FSC-t akarok venni aminek a felszereltségét még mindenki csak dícsérte, de a Fujitsu Siemensektől sokan elriasztanak. Miért? Nem értek hozzá, mert eddig csak asztali gépeim voltak, de kényszerből vennem kell a munkámhoz. Akinek negatív tapasztalata van ezzel a típussal, az ne csak fikázzon, hanem írjon konkrétumot az ilyen tapasztalatlanoknak, mint pl én. Előre is köszi!!! -
CseLev
csendes tag
Hi!
Mekkora a különbség noteszben lévő ATi 9700 128 MB-os és egy SIS M760 Grafik shared 128MB-os video kari között? -
-
CseLev
csendes tag
Kedves FSC!
Kérlek mondj véleményt egy notiról, amit mostanában készülök megvenni (ha jó)!
FSC AMILO A 1630 W
-AMD Athlon 64 3000+
-256 RAM
-40 GB HDD
-ATI 9700 128 MB, TV out
-DVD író
-FireWire, 3 USB, infra, WLAN
A munkámhoz kell feltétlenül egy viszonylag erős és megbízható kütyü:
-sok előadást tartok (PowerPoint) sok videoanyaggal (jó ha viszonylag halk)
-sok anyagot kell digitalizálnom
-sokszor más notikkal kell adatot cserélnem
-néha egy kis pihentető játék (jó grafikával)
Minderre van kb brutto 340.000Ft. (persze hitelzve és a sulinet téma sem rossz)
Szerinted ez a cucc megfelelő lenne nekem? Most láttam az EW-ben.
Esetleg tudnál javasolni valami mást?
Előre is köszi a válszt! -
CseLev
csendes tag
Hi!
Lebilincselő volt olvasni soraitokat, valóban tanulságos! Örülök néha megvillan a valódi szakértelem is, és nem kell beérnünk kizárólag az elvtelen, ''mindent eladok mert ez a munkám'' című agyhalottakkal.
Aktív témák
Hirdetés
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged