- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
ody42
senior tag
Acerről én csak negatívan tudok nyilatkozni, baráti körből ment már több is szervizbe, de tény, hogy ebből is van a legtöbb.
Fujitsuról érdekes módon anyázást még nem hallottam, viszont az anyagminősége nagyon rossz. (lenyomsz egy gombot, és a körülötte lévők ''besüppednek'') Toshiba nincs ismerősi körömben, IBM R sorozat több is, azokkal nem volt még gond. Szerintem ha már rászánsz 200k-t, akkor ne legyél sóher, inkább érd be egy kicsit lassabbal, ami jobb eséllyel nem fog tönkremenni 1 év után, mert a javítás nem olcsó dolog... -
ody42
senior tag
válasz
_istone_ #554 üzenetére
Ha szeretnél tartós gépet Sulinetben, akkor vagy HP-t, vagy IBM-et javaslok, ezek valszeg túlélik az 1 évet, és sokkal masszívabb a felépítésük, mint a többié. Pl. nem olyan a billentyűzet, hogy egy gombot megnyomsz, és a körülötte lévő gombok is behajlanak, olyan gyenge a műanyag...(FuSi) Acer, Asus nem tudom mennyire megbízható, azt tudom, hogy a javítási idő elég hosszúra szokott nyúlni, IBMnél pl. az esetek nagy részében még aznap megoldják, ha valami gond van, szóval support oldal nagyon erős, cserébe ugyanannyi pénzért ált. gyengébb gépet kapsz. Ha a minőség nem fontos, csak a sebesség, akkor Fusi, Acer,Asus.
-
ody42
senior tag
A barátnőmnek szeretnénk Sulinetes laptopot venni, de eléggé el vagyunk tévedve a sok gép között.
Ami fontos, hogy azért elég sokáig bírja az akku, és legyen benne wi-fi+jó lenne 2 év gari. Teljesítménye tök mindegy, mert nagyrészt netezésre+szövegszerkesztési munkára lenne csak használva.
Én egy TOSHIBA Satellite L20-181 és egy IBM ThinkPad R50e-t néztem ki, az IBM mellett szól, hogy elméletileg kicsit jobb az akksija, a Toshibának viszont 1.6 os procija van, bár az sokat nem dob az 1.4-hez képest, de ebben viszont nincs wi-fi...
Eddig mindenképpen az IBM a nyerő, de ha esetleg van még tippetek,h. mit érdemes megnézni akkor szívesen várom az ötleteket.Esetleg egy R50e tulaj ha nyilatkozna a gép akksijáról (bár látom,korábban volt erről itt szó) és úgy az általános benyomásáról, az sokat segítene!
Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- MacBook Air (15-inch, M2, 2023)
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Strix G16
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest