Keresés

Aktív témák

• Rover623

félisten

válasz evo87 #204 üzenetére

Szal akkor azt mondod hogy nincs érezhető különbség a 400mhz és 333mhz ramok között.
    Nem ezt mondtam...:DDD
    A TE notidban SEMMILYEN különbség nem lesz...;)

• Rover623

félisten

válasz evo87 #202 üzenetére

Kezdjük ezzel:

Ugye mivel vidéki vagyok, valszeg itt Tatabányán drágábban adják a noti ramot, mint Pesten. Rendelni nem szeretnék, mert bár nincs lematricázva a noti, nem nagyon akarom szétkapni magam (legfeljebb a könnyebben elérhető slotnál mernék turkálni), meg állítólag a HP nem minden ramot eszik meg, tehát lehet hogy lutri lenne. Nem tudom mi lehet az arany középút, de most utazgatni Pestre nincs nagyon időm, többet fizetni pedig nincs nagyon kedvem.

:Y

Tehát Pestről legyen a RAM, ne Tatabányáról mert Pesten olcsóbb...és a bolt tegye bele mert te nem akarod szétkapni...és a bolt utazzon le hozzád mert te nem akarsz Pestre utazni (se kedved, se pénzed)...és a bolt keressen meg téged az ajánlatával mert rendelni sem akarsz...;]
    Van a közeledben hideg bili? Na, abba lógasd bele a kezed, hátha felébredsz...:P

Más...
    Szakma:

Abban a notiban gyárilag 333MHz-es memcsi van...slussz-passz...
    Hiába teszel bele 400MHz-est, egy fikarcnyival nem lesz gyorsabb...de a te dolgod, kipróbálhatod...

Lehetőségek (pont mint minden más esetben...csak vissza kellett volna olvasni...:():

Gyári (HP/Compaq):
    DC890B vagy EK693AA modul: cca. 35e+ÁFA (akcióban, 1 év szervízgari)

Kingston ''típusazonos'' modul:
    KTH-ZD7000/1G modul: cca. 39e+ÁFA (mindig, élettartamgari)

Kingston általános modul:
    KVR333X64SC25/1G modul: cca. 29e+ÁFA (mindig, élettartamgari)
    vagy
    KVR400X64SC3A/1G modul: cca. 30e+ÁFA (ha kísérletezni akarsz:DDD)

Egyéb:
    Akármilyen 333 vagy 400MHz-es 1GB-os SODIMM modul: akármennyiért...;]

• Rover623

félisten

válasz evo87 #181 üzenetére

Szerintem meg 1x512 van benne...mert olcsóbb mint 2x256...
    A gyárak meg szarrágók, ha spórolhatnak 50centet, akkor meg is teszik.
    Márpedig még azokban a ritka Intel-es notikban is egyetlen memcsi szokott lenni általában, amelyek képesek a DC-re...
    A Turion meg tudtommal csak Single Channel-re képes, tehát (a gyártó szemszögéből) pláne értelmetlen két modullal szállítani...:U
    Tehát a bővítés módja: 1x512MB...;)

[Szerkesztve]

Aktív témák