Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
na tegnap csak belevágtam és elkezdtem kiszedni az RV510 billentyűzetét. alul két csavart kellett kiszedni, aztán a billentyűzet felső részén 3 pöcköt hátrébb tolni és úgy feszegetni....na hát majdnem végig is csináltam, de egyszerűen nincs kedvem kárt tenni hőn szeretett laposomban!
a problémám azzal van, hogy amikor feszegettem kifele, végig olyan hangot adott, mintha cellukszot tépnék! gondolom ez a lapka oda van ragasztva...tehát igazából én itt békén is hagytam inkább.alaptalan a félelmem? egyáltalán ki kell nekem kapni az egész lapot ahhoz, hogy értelmesen ki tudjam takarítani a billentyűzetet? mert hogy mindösszesen ennyit szeretnék...
bocsi, ha bénázásnak tűnik...régebbi DELL laposban már takarítottam/cseréltem billentyűzetet, de ott csak ki kellett pattintani a keretből, ~30 mp volt az egész művelet. na meg az céges lapos volt, nem saját
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest