- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsitro
csendes tag
Ha nem sikerül, és kétségbe esek, ki mennyiért tudja vállalni az alaplap cserét a héten?
-
zsitro
csendes tag
Hát szerelővel 37e, emígy 25e + mondjuk egy fél nap. Nekem megéri ilyen felállásban, csak érdekelt, hogy kell e hozzá egy ütvefúró meg egy gyémántfejes csavarhúzó, esetleg bármilyen szerelési elv (ez után csak ezt szabad kivenni, ha ezt kiszeded akkor nem tudod majd visszatenni... ha emezt leveszed akkor csak géppel lehet visszahelyezni stb..)
köszi a válaszodat
-
zsitro
csendes tag
Sziasztok, új vagyok itt és látom hozzáértők írogatnak errefelé. Ezért mesélném el a történetem:
Van egy rossz Amilo Pro 3505-ös FS laptopom, aminél VGA hibát állíptottak meg esetleg Északi híd bajjal is. Ezt nettó 26-30 közt tudja megjavítani az egyik cég, ami tudom, hogy ennyibe kerül, csak nekem nincs ennyipénzem.
Azt találtam ki, hogy veszek egy 3 hónap garanciás új alaplapot (~25e) hozzá és szánok rá egy pár 10 órát hogy beszereljem egyedül.
Kérdésem a következők:
-Van e bármilyen kizáró ok, hogy meg tudjam csinálni megfelelő csvarhúzókészlettel és némileg fejlettebb aggyal. Értem ezalatt: megjegyzem hogy szedem szét és amikor visszafele csinálom, akkor nem a régi alaplapot teszem vissza hanem az újat. XD
-El tudom e rontani, ha semmilyen foglalatot, szalagot nem szakítok el?
-Ennek a céges munkadíja azért 10e Ft környékén mozog, mert 4órát kell csavarhúzózni?Ha megoldható otthoni szereléssel, milyen tippet tudtok adni, amire vigyázzak?
Válaszotokat előre is köszönöm,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged