- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsitro
csendes tag
Ha nem sikerül, és kétségbe esek, ki mennyiért tudja vállalni az alaplap cserét a héten?
-
zsitro
csendes tag
Hát szerelővel 37e, emígy 25e + mondjuk egy fél nap. Nekem megéri ilyen felállásban, csak érdekelt, hogy kell e hozzá egy ütvefúró meg egy gyémántfejes csavarhúzó, esetleg bármilyen szerelési elv (ez után csak ezt szabad kivenni, ha ezt kiszeded akkor nem tudod majd visszatenni... ha emezt leveszed akkor csak géppel lehet visszahelyezni stb..)
köszi a válaszodat
-
zsitro
csendes tag
Sziasztok, új vagyok itt és látom hozzáértők írogatnak errefelé. Ezért mesélném el a történetem:
Van egy rossz Amilo Pro 3505-ös FS laptopom, aminél VGA hibát állíptottak meg esetleg Északi híd bajjal is. Ezt nettó 26-30 közt tudja megjavítani az egyik cég, ami tudom, hogy ennyibe kerül, csak nekem nincs ennyipénzem.
Azt találtam ki, hogy veszek egy 3 hónap garanciás új alaplapot (~25e) hozzá és szánok rá egy pár 10 órát hogy beszereljem egyedül.
Kérdésem a következők:
-Van e bármilyen kizáró ok, hogy meg tudjam csinálni megfelelő csvarhúzókészlettel és némileg fejlettebb aggyal. Értem ezalatt: megjegyzem hogy szedem szét és amikor visszafele csinálom, akkor nem a régi alaplapot teszem vissza hanem az újat. XD
-El tudom e rontani, ha semmilyen foglalatot, szalagot nem szakítok el?
-Ennek a céges munkadíja azért 10e Ft környékén mozog, mert 4órát kell csavarhúzózni?Ha megoldható otthoni szereléssel, milyen tippet tudtok adni, amire vigyázzak?
Válaszotokat előre is köszönöm,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell WD19S / 180W adapter
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest