- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone 17 - alap
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
Ugyan VGA hiba miatt de én a javíttatás mellett kötöttem ki lényegesen olcsóbban mint 37e. Persze ez függ a hiba jellegétől is. Az én Geforce Go 7400-amat devilke javította igen gyorsan. Még tesztelgetem a notebookot, de jelenleg semmi panaszom nincs. Őt ajánlani tudom. Egy próbát megér kérdezz rá nála, ha nem tudja vállalni akkor esetleg másnál is a korábbi felsorolásból.
-
Sanya
nagyúr
arra gondoltam, hogy ér-e ennyit a laptop, hogy ennyit kínlódsz vele, költesz rá, és végül is nem egy bivaly géped lesz.
amúgy semmi speciális nincs. a ramokkal kell vigyázni, mikor kiveszed, hogy le ne törd a ramtartó füleket, mikor kifeszíted, illetve a processzorra nagyon figyelj, le ne sarkazd, mert akkor mehet a kukába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest