Új hozzászólás Aktív témák
-
zsitro
csendes tag
Sziasztok, új vagyok itt és látom hozzáértők írogatnak errefelé. Ezért mesélném el a történetem:
Van egy rossz Amilo Pro 3505-ös FS laptopom, aminél VGA hibát állíptottak meg esetleg Északi híd bajjal is. Ezt nettó 26-30 közt tudja megjavítani az egyik cég, ami tudom, hogy ennyibe kerül, csak nekem nincs ennyipénzem.
Azt találtam ki, hogy veszek egy 3 hónap garanciás új alaplapot (~25e) hozzá és szánok rá egy pár 10 órát hogy beszereljem egyedül.
Kérdésem a következők:
-Van e bármilyen kizáró ok, hogy meg tudjam csinálni megfelelő csvarhúzókészlettel és némileg fejlettebb aggyal. Értem ezalatt: megjegyzem hogy szedem szét és amikor visszafele csinálom, akkor nem a régi alaplapot teszem vissza hanem az újat. XD
-El tudom e rontani, ha semmilyen foglalatot, szalagot nem szakítok el?
-Ennek a céges munkadíja azért 10e Ft környékén mozog, mert 4órát kell csavarhúzózni?Ha megoldható otthoni szereléssel, milyen tippet tudtok adni, amire vigyázzak?
Válaszotokat előre is köszönöm,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged