Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Mobil flották
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsitro
csendes tag
Sziasztok, új vagyok itt és látom hozzáértők írogatnak errefelé. Ezért mesélném el a történetem:

Van egy rossz Amilo Pro 3505-ös FS laptopom, aminél VGA hibát állíptottak meg esetleg Északi híd bajjal is. Ezt nettó 26-30 közt tudja megjavítani az egyik cég, ami tudom, hogy ennyibe kerül, csak nekem nincs ennyipénzem.
Azt találtam ki, hogy veszek egy 3 hónap garanciás új alaplapot (~25e) hozzá és szánok rá egy pár 10 órát hogy beszereljem egyedül.

Kérdésem a következők:
-Van e bármilyen kizáró ok, hogy meg tudjam csinálni megfelelő csvarhúzókészlettel és némileg fejlettebb aggyal. Értem ezalatt: megjegyzem hogy szedem szét és amikor visszafele csinálom, akkor nem a régi alaplapot teszem vissza hanem az újat. XD
-El tudom e rontani, ha semmilyen foglalatot, szalagot nem szakítok el?
-Ennek a céges munkadíja azért 10e Ft környékén mozog, mert 4órát kell csavarhúzózni?Ha megoldható otthoni szereléssel, milyen tippet tudtok adni, amire vigyázzak?
Válaszotokat előre is köszönöm,
Gábor
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad Universal USB-C (40AY) dokkoló
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Razer gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- DeepCool FK120 Performance Fan 3 Kit
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx