- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Innovatív hűtési megoldással állt elő a Red Magic
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone Air - almacsutka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zserbox
őstag
szisztok!
egy acer aspire 6930g-m van(t6400as proci és 4650es ati video kari meg 4gb ddr2es ram)
az lenne a kérdésem h. mitől lehet az h. a shiftben,crysisban,cod-ban egyszerűen a legjobb beállításokkal(minden maxon)és a legszarabbakkal is kb. ugyan annyi fpsem van(pl. shift:20-30között)
én arra gondoltam h. valszeg a proci kevés hozzájuk és a videókari bőven bírná...de nem tom..és ezért gondoltam h. cserélném a procim.de nem tom télleg a proci e a gyenge láncszem.
szóval szerintetek mitől nincs több fpsem?és ha a procitól akkor milyen adatokat kell megadnom h. megtudjátok milyen procira tudom kicsierélni?meg h. hol tok laptopprocit venni?
előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- Tudományos Pandémia Klub
- Subaru topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- DELL Thunderbolt TB16 Dock
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 192SSD I 12,5" FHD Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest