- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOMEE*
csendes tag
OKÉ!
Tényleg köszi, hogy segítettél és nem küldtél el a hülye értetlenségeimmel a fenébe
Tehát akkor ha akármit is csinálok ebből a gépből soha a büdös életbe nem csinálhatok gamer laptopot!
ugye???
Ez elszomorít
, de legalább nem szórok ki pénzt tök fölöslegesen....
még 1x köszi
TOMEE*
-
TOMEE*
csendes tag
oké oké!
Bocsi ha full hülyeségeket kérdezek, de mondtam h gyenge vagyok a témában!
(am a pontos típus Turion tl 56!) és mivel mástól nincs lehetőségem megkérdezni, ezért tőletek próbálok segítséget kérni!és mondjuk az lehetséges, hogy egy amd anthlon procit vhogy beleerőltessek, vagy a legjobb amire cserélhetem az a Turion tl60 2 ghz! ( tehát csak turion lehet, v más amd is??)
Előre is köszi!
ui.: tudom h fárasztó vagyok, de ha már pénzt szórok el rá, akk a lehető legjobbat akarom belerakni.....:S
-
TOMEE*
csendes tag
Szia!
Először is köszi a gyors választ!
Na de nálam az a helyzet, h a videókártya az GeForce 7000M 512 mb os videó memóriával, szal ha integrált még akkor is elég sok játékhoz, viszont ha van egy game ami indítás előtt ellenőrzi a hardvereket, akkor mindíg a procit jelöli elégtelennek, ami érthető is, mert ez a proci össze-vissza csak kb 1,5 ghz ami édes kevés .....:S
És az lenne a kérdesem, hogy ha ismeritek ezt a tíousú procit( amd turion 64x2 )
akkor tudnátok-e abban segítséget nyújtani, hogy milyen proci az ami beleillik ennek a foglalatába, és nagyobb órajelű!Ez azért érdekelne ennyire, mert én elég zöldfülű vagyok az ilyenekhez, de gondolom az itt fórumozgatók nálam egy "picit"
jobban vágják a témát és félek attól ha magam választok bele cpu-t, elcseszem azt nem illik majd bele, v nem ismeri fel a gép, v mit tom én.....
!
Na akkor várom a tanácsokat! plííííííz!!!
Élöre is köszi!
TOMEE*
-
TOMEE*
csendes tag
[B][B]Hali!
Lécci akkor valaki mondja már meg nekem hogy lehetséges-e és ha igen milyen procit javasoltok amivel már lehet jól játszani!
Laptopom típusa: asus F5N series
a processzor típusa: AMD Turion 64X2Előre is köszi!
TOMEE*[/B]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult a PROHARDVER!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest