- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Van egy Compaq Aramada E500-as laptopom és a processzort szeretném cserélni. Milyen típusú proci kell bele? Vagy hogy keressek rá? Előre köszi! -
mbence96
csendes tag
Üdv!
Hát nem tudok hozzáférni a memóriához még valahol a CD-meghajtónál tartja két csavar a billentyűt..... :S De azt olvastam, hogy a laptopokba SO-DIMM memória kell. Nem tudom hogy ez pontosan mit jelent és azt sem hogy ebbe a laptopba ilyen kell-e? Azt tudom róla, hogy SD-RAM van benne! Köszience
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Interneten vettem egy GERICON OVERDOSE II-t jegyzetelésre, tanulásra (most is arról írok) . Nos XP van rajta, de a memória "kicsit" kicsi (96 MB SDRam, jól hallod, még van ilyen), és ezt a memóriát szeretnén bővíteni. Én már a fél gépet szétszedtem, valószínű, hogy a billentyűzet alatt van, de pár csavar még tartotta, így nem fértem hozzá
.
Mennyi a max. amit ez a gép elbír? És milyen órajelű lehet benne( gyanítom hogy 64+32 van benne, ugyanis a hátuljára csak 64 van írva), mert akkor olyan órajelűt veszek csak nagyobbat. (256 vagy 512 esetleg 128)
Előre köszi!!!
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest