- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Van egy Compaq Aramada E500-as laptopom és a processzort szeretném cserélni. Milyen típusú proci kell bele? Vagy hogy keressek rá? Előre köszi! -
mbence96
csendes tag
Üdv!
Hát nem tudok hozzáférni a memóriához még valahol a CD-meghajtónál tartja két csavar a billentyűt..... :S De azt olvastam, hogy a laptopokba SO-DIMM memória kell. Nem tudom hogy ez pontosan mit jelent és azt sem hogy ebbe a laptopba ilyen kell-e? Azt tudom róla, hogy SD-RAM van benne! Köszience
-
mbence96
csendes tag
Üdv!
Interneten vettem egy GERICON OVERDOSE II-t jegyzetelésre, tanulásra (most is arról írok) . Nos XP van rajta, de a memória "kicsit" kicsi (96 MB SDRam, jól hallod, még van ilyen), és ezt a memóriát szeretnén bővíteni. Én már a fél gépet szétszedtem, valószínű, hogy a billentyűzet alatt van, de pár csavar még tartotta, így nem fértem hozzá
.
Mennyi a max. amit ez a gép elbír? És milyen órajelű lehet benne( gyanítom hogy 64+32 van benne, ugyanis a hátuljára csak 64 van írva), mert akkor olyan órajelűt veszek csak nagyobbat. (256 vagy 512 esetleg 128)
Előre köszi!!!
Bence
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos autók - motorok
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest