- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
Szervusz!
Egyet kell értsek veled! Csak az a baj, hogy hiába mondod egy mezei usernek, hogy vegyen 20k-val drágábban egy erősebb (gyárilag) hw-vel szerelt gépet, nem teszi. Aztán meg jön zokogni, hogy milyen lassú, és cseréljünk benne ezt-azt. Itt egy barátomról van szó, egyéb esetben én sem teszek be plusz ramon és nagyobb hdd-n kívül semmit egy notiba. Gondoltam egy 5250 vagy egy 6400 nem termel akkora extra hőt, hogy gáz legyen vele. Sajnos a T5250-csere óta ordít a venti, ami egyébként is lehet, hogy kicsit már zörgős, és a T6400-zal olyan hangok jöttek belőle, hogy a ferihegyi légifolyosó alatt lakók is irigykedtek volna
Egyébként meg tudjuk, hogy amit nem szabad berhelni ilyen szempontból, az kb. a FuSi, az Acer, meg ez az Emachines (ami szintén Acer ugye).
-
Echoo
senior tag
Én egy R500-at használok T9400/8Gb/120SSD+320HDD kiszerelésben. Ez az emachines izé egy retek, csörömpöl a billentyűzet, a hűtése egy fos, és a cpu inkompatibilitás miatt már 3x szedtem szét nullára. Kéne már találnom egy olyan cpu-t, amivel elindul, aránylag gyors, és a ventije sem forog mint állat. T3000 nagyon gáz lenne? Több procim nincs itthon.
Van egy Q9000-em, tárgytalan. Egy P8400-am, szintén. Egy T2370, ezzel nyema kép. Egy T6400, ezzel a venti megbolondul, folyton felpörög-lelassul-felpörög-stb. Egy T5250, ez ahogy írod is, meleg tavaszi puki. Még a T3000-et vagy egy T4300-at tudok betenni, de már annyira unom a szét-össze múveletet (még a kijelzőt is le kell vennem). -
T5250 = Socket P
T2130 = Socket M
A kettőt ne cseréld fel, mert nem kompatibilisek egymással, más generációhoz tartoznak.
TDP egyébként mindegyiknek 35Watt, úgy általában e processzoroknak ennyi.
A T5250 nem egy erőmű, milyen notebook ez? Ha a chipset engedi, akkor keress hozzá P8600-ot, vagy valami hasonló P-betűvel kezdődő CPU-t, azok TDP-je csak 25W-os, jótékonyan hat a gép hűtésére, ha kisebb hőtermelésű processzort teszel bele, és hát a teljesítménye nagyságrenddel jobb a most benne levőnél.És hát igen, az Intel a saját oldalán nem képes a foglalatokat a nevükön nevezni, csak a gyűjtőnevét írja le. CPU-World linkeket használj, azok normálisan jelenítik meg a foglalatokat. (általában Google második találata)
Új hozzászólás Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Dacia topic
- Stellar Blade
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged