Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Hali, van valahol egy normális cpu összehasonlító oldal, amiből lehet következtetni, hogy mi mit eszik?
ezt szeretném valami magasabb órajelű példányra cserélni, pontosabban annyira nem szeretném, csak van itthon egy T2130, gondoltam megnézem azzal gyorsabb e az órajel miatt, de az persze nem nyerő a Lenovo R61i-be ahogy nézem több feszt szeretne, meg ez 533-as, de hogy Inteléknél mér ezzel van kiszúrva az ember szeme, hogy "Sockets Supported PPGA478". Jó mondjuk Thinkpad, nem kell teljesen szétszedni, szóval 5 perc alatt belepróbáltam,így is meg úgy is újra kellett már pasztázni, szóval pláne nem gáz, hogy nem indult vele, de... bakker ne kelljen már fejből vágni, amikor asztali fronton is nem győzik hozni az új socket-eket... a franc se akarja követni még ezt is.
Vagy én vagyok vak és írják valahol a speckóban, vagy rosszat nézek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- A jövőre utal a CoD: Black Ops 7 egy új beállítása?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Valami baja van a tápomnak
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HP 24" IPS LED FULL HD monitor 24fh 4HZ37AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx