- Motorola Edge 40 - jó bőr
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Akciófigyelő: Féláron nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Echoo
senior tag
válasz
Thunderzolee #8134 üzenetére
És milyen igazad van! Mivel úgyis csak sata1, a 7200rpm-mel talán még nyerhető egy kis sebességnövekedés.
-
Echoo
senior tag
-
Echoo
senior tag
válasz
Szirtimorc #8122 üzenetére
Természetesen az már megvolt.
-
Echoo
senior tag
Szervusz!
Egyet kell értsek veled! Csak az a baj, hogy hiába mondod egy mezei usernek, hogy vegyen 20k-val drágábban egy erősebb (gyárilag) hw-vel szerelt gépet, nem teszi. Aztán meg jön zokogni, hogy milyen lassú, és cseréljünk benne ezt-azt. Itt egy barátomról van szó, egyéb esetben én sem teszek be plusz ramon és nagyobb hdd-n kívül semmit egy notiba. Gondoltam egy 5250 vagy egy 6400 nem termel akkora extra hőt, hogy gáz legyen vele. Sajnos a T5250-csere óta ordít a venti, ami egyébként is lehet, hogy kicsit már zörgős, és a T6400-zal olyan hangok jöttek belőle, hogy a ferihegyi légifolyosó alatt lakók is irigykedtek volna
Egyébként meg tudjuk, hogy amit nem szabad berhelni ilyen szempontból, az kb. a FuSi, az Acer, meg ez az Emachines (ami szintén Acer ugye).
-
Echoo
senior tag
Én egy R500-at használok T9400/8Gb/120SSD+320HDD kiszerelésben. Ez az emachines izé egy retek, csörömpöl a billentyűzet, a hűtése egy fos, és a cpu inkompatibilitás miatt már 3x szedtem szét nullára. Kéne már találnom egy olyan cpu-t, amivel elindul, aránylag gyors, és a ventije sem forog mint állat. T3000 nagyon gáz lenne? Több procim nincs itthon.
Van egy Q9000-em, tárgytalan. Egy P8400-am, szintén. Egy T2370, ezzel nyema kép. Egy T6400, ezzel a venti megbolondul, folyton felpörög-lelassul-felpörög-stb. Egy T5250, ez ahogy írod is, meleg tavaszi puki. Még a T3000-et vagy egy T4300-at tudok betenni, de már annyira unom a szét-össze múveletet (még a kijelzőt is le kell vennem). -
Echoo
senior tag
Szervusztok!
Egy barátomnak próbálok segíteni. Nem tudtam megjavítani az előző Fusi Amilo notiját, így vettem neki egy Emachines E520-at, ami igen szép, és az akkuja is jó még. 575-ös Cerka lakott benne 1Gb rammal. A Win7 körbe se vizelné, így először egy T2370 került be. Kép nem volt, nem indult vele a gép. Szétdobtam újra (mondanom sem kell, hogy ripityomra szedős gép), és egy T6400-at raktam be. Ezzel ment, de olyan meleg volt, mint az állat, és a hűtő forgott keményen. Megint szét, be egy T5250 (ez van most benne). Venti különböző fordulatszámokat produkál kb. 2 percenként, Aida szerint maghő 44 fok. Mitől lehet az egyenetlen cpu hűtő fordulatszám? Így nagyon zajos a gép, és bár szivem szerint a T6400-at tenném bele, de az instabil. Ötlet? (Tudom, rakjam vissza a Celeront
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Goddess of Victory:Nikke
- BestBuy topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Házi hangfal építés
- Zelda Játékok
- One mobilszolgáltatások
- PayPal
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest