- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
perros #14719 üzenetére
Köszönöm válaszod! Mi jöhetne szóba még akár? Az a baj, hogy biztosra szeretnék menni(sajnos helyben nincs, így posta játszik). Jó lenne találni 1 listát amiből fixen lehetne tudni. Mint említettem, t7200-vel szerelt gépeket találtam már neten. Egyébként azzal már el lehet böngészgetni? "Sokkal" többet dobna erősebb cpu?
-
tobias40
veterán
válasz
perros #14279 üzenetére
Igen megvannak a pontos tipus számok és rá is kerestem ha visszanézed a hsz-t,csak nem vagyok benne biztos ezért várok vki gyakorlottabbtól segítséget aki már cserélt ilyenben zsanért!Meg lehet hogy nem az ebay-ről kell ezt rendelni ,erre is vártam ötletet...
Az 5420-hoz tudom milyen kell mert már cseréltem benne zsanért..
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
perros #14022 üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget. Majd lehet, hogy keresni foglak, láttam a hírdetésed, hogy árulsz processzorokat, csak még nem tudom, hogyan lesz a csere, csak jövő hétvégétől tudok ezzel érdemben foglalkozni.
(#14023) Dell XPS:
Nagyon csábító az i7, különösen hogy az már négy magos, csak félek a 45 W TDP-től. Megfőzni sem szeretném a laptopot, annak úgy nem látom sok értelmét, ha meglenne i7, és nem tudnám kihasználni, mert folyamatosan throtlingolna a gép. Még utánaolvasok ennek az opciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged