- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
válasz
perros #14719 üzenetére
Köszönöm válaszod! Mi jöhetne szóba még akár? Az a baj, hogy biztosra szeretnék menni(sajnos helyben nincs, így posta játszik). Jó lenne találni 1 listát amiből fixen lehetne tudni. Mint említettem, t7200-vel szerelt gépeket találtam már neten. Egyébként azzal már el lehet böngészgetni? "Sokkal" többet dobna erősebb cpu?
-
tobias40
veterán
válasz
perros #14279 üzenetére
Igen megvannak a pontos tipus számok és rá is kerestem ha visszanézed a hsz-t,csak nem vagyok benne biztos ezért várok vki gyakorlottabbtól segítséget aki már cserélt ilyenben zsanért!Meg lehet hogy nem az ebay-ről kell ezt rendelni ,erre is vártam ötletet...
Az 5420-hoz tudom milyen kell mert már cseréltem benne zsanért..
-
-
stvnppp
senior tag
válasz
perros #14022 üzenetére
Oké, köszönöm a segítséget. Majd lehet, hogy keresni foglak, láttam a hírdetésed, hogy árulsz processzorokat, csak még nem tudom, hogyan lesz a csere, csak jövő hétvégétől tudok ezzel érdemben foglalkozni.
(#14023) Dell XPS:
Nagyon csábító az i7, különösen hogy az már négy magos, csak félek a 45 W TDP-től. Megfőzni sem szeretném a laptopot, annak úgy nem látom sok értelmét, ha meglenne i7, és nem tudnám kihasználni, mert folyamatosan throtlingolna a gép. Még utánaolvasok ennek az opciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged