- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha figyelmesen megnézed a wikipediás listán szereplő processzorok adatait, mindegyik 35W-os TDP-vel rendelkezik.
Ezért nem is említettem meg, mert egységes hőtermelési osztályba tartoznak.
Nem tudom, h a 45nm-eseket kezeli-e, ezért ajánlottam kapásból a 65nm-es T7ezreseket, azokat mindig viszi. Ahogy kollega is írta, a 965-ös chipsetes gépek vagy viszik a 45nm-es processzorokat, vagy nem - típusa válogatja, ez a gép elvileg viszi. A T8ezresek ritkábbak, (L2 tár egy picivel kisebb is - bár ennek nincs jelentősége), a T9ezresek meg általában drágábbak, és olyan nagy L2 tár nem is feltétlenül szükséges általános feladatokhoz.
Ha T7ezrest választasz, azért figyelj rá, h 4MB L2 táras legyen, (a kisebbekben csak 2megás gyorsítótár van).
-
Tim82
félisten
A legnagyobb a T9300, T9500 (800 MHz FSB-s Penryn magos CPU-k). Elképzelhető, hogy nem árt BIOS-t is frissíteni előtte, még a jelenlegi CPU-val.
Én egyébként úgy gondolom, hogy egy T8100, T8300 CPU is elég (szintén 800 MHz FSB-s, Penryn CPU-k ezek is). Ezek ráadásul jóval olcsóbbak, mint a fent említett T9***-ek.
A Penryn magos CPU-k már 45 nm-esek, de a chipset kezeli őket, ha a gyártói BIOS is támogatja.
-
-
CPU-Z-t tegyél fel, azzal ki lehet olvasni a chipsetet.
De amúgy GM965.
Ez 800-as FSB-ig visz Socket P-s processzorokat.
Ezek azok:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PT7ezresek Hardveraprón 2-3ezerbe kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest