Hirdetés
- iPhone topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- iOS alkalmazások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Sok helyen olvasott tapasztalatok alapján a T8***-ek kicsit kevésbé melegszenek és valamivel kevesebbet is fogyasztanak, mint a (4 MB L2 cache-s) T7***-ek, hiába tartoznak ugyanabba a TDP osztályba. Valamivel erősebbek is, a picit kisebb L2 cache ellenére, de persze ez nüansznyi különbség.
T8300-at én emlékeim szerint holland eBay-es eladótól olyan 3k-ért rendeltem postázással együtt és hasonló árban nem nehéz ott kifogni ilyen vételt. Kínából valószínűleg még olcsóbban is menne, csak ugye ott legalább 2-3 hét, amíg megjön. Én két magos T3000 Cerkát váltottam vele apósjelöltem notijában, ahhoz képest kifejezetten nagy előrelépésnek bizonyult.

Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Pyttawrx