- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha figyelmesen megnézed a wikipediás listán szereplő processzorok adatait, mindegyik 35W-os TDP-vel rendelkezik.
Ezért nem is említettem meg, mert egységes hőtermelési osztályba tartoznak.
Nem tudom, h a 45nm-eseket kezeli-e, ezért ajánlottam kapásból a 65nm-es T7ezreseket, azokat mindig viszi. Ahogy kollega is írta, a 965-ös chipsetes gépek vagy viszik a 45nm-es processzorokat, vagy nem - típusa válogatja, ez a gép elvileg viszi. A T8ezresek ritkábbak, (L2 tár egy picivel kisebb is - bár ennek nincs jelentősége), a T9ezresek meg általában drágábbak, és olyan nagy L2 tár nem is feltétlenül szükséges általános feladatokhoz.
Ha T7ezrest választasz, azért figyelj rá, h 4MB L2 táras legyen, (a kisebbekben csak 2megás gyorsítótár van).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx