- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Friss csúcsmodellt hozott az Ulefone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ravail
senior tag
Szia!
Érdemes a kérdést precízen megfogalmazni, akkor nagyobb az esély a gyors és szakszerű válaszra. Ha jól értem, akkor a "Van egy AMD A6M lapos" alatt egy AMD CPU-s Asus A6M laptopra vonatkozik a kérdésed. Az Asus honlapjain az A6M specifikációja már nem érhető el, legalábbis én nem találtam. Helyette ezt az oldalt találtam. Itt a CPU-ként az alábbiakat láthatod: "AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-50, AMD Mobile Sempron 3200+, AMD Mobile Sempron 3400+, AMD Turion 64 X2 mobile technology TL-52" Ebben nem szerpel az általad használni kívánt AMD Turion 64 X2 TL-58-as, és mivel CPU támogatási leírás (CPU support list) nem érhető el, azt kell hogy mondjam: valószínűleg nem támogatja a laptop ezt a CPU-t. -
-
Socket S1G1-es foglalat.
Kite, ill. Kite Refresh platform. Ezek azok:
wikipedia.org/wiki/List_of_AMD_mobile_microprocessors#Kite_platformA benne levő processzor TDP-je csak 25Watt, de szerelték ezeket TL sorozatú processzorokkal is. Remélhetőleg nem kétféle hűtés van hozzá, úgyhogy nyugodtan belerakhatsz kétmagost, menni fog benne.
-
Socket M foglalat, ezek mennek bele:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_MA CPU-t már nem nagyon van hová fejleszteni benne, párszáz MHz-el gyorsabbak vannak csak nála, nem sokat hozna sebességben, viszont ritka, és ezért drága hozzá.
Ami sokat dobna rajt, ahogy kollega is írta lejjebb, az az SSD esetleg egy 7200RPM-es merevlemez (ha 5400-es van benne). -
Sajnos a chipset csak egymagos, 533-as FSB-s processzorokat támogat.
Elvileg a foglalat vihetne ugyan kétmagos, 533-as FSB-s processzorokat is, de nem visz mégsem, legalábbis amit találtam angol nyelvű Google találatokon, azokban ilyeneket írtak.Van akinek ment még benne a T szériás 533-as FSB-s Core Solo is. (T1250, T1350)
Itt is csak ilyen egyszerű processzorokat ír, mint támogatott típusok:
cpu-upgrade.com/mb-Intel_%28chipsets%29/940GML_Express.htmlTalán a Core Solok valamivel többet érnek a 2MB L2 tár miatt, de alapvetően ez egy gyenge processzor típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- MotoGP & WSBK
- SSD kibeszélő
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest