Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Magisk
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sokimm
senior tag
Lehet csak a "régi gépeknél" volt ilyen mindenség zabálás, azért nem merek modern eszközökről nyilatkozni.
Igazából mióta usb 3.0 korszak beköszöntött a laptopoknál, és csak win 8++ akrámennyit támogatnak a laptopok (driver szinten), azóta több driver, ram, usb (2.0) boot, uefi-legacy problémát láttam, mint azelőtt.
Régi (első szériás) i5 lenovo (és hp, és dell), usb 2.0-val mindent evett, azonnal települt (rufus-pendrive) és a driverek sem szarakodtak...
Szóval lehet kezdek begyepesedni, de amikor nővérem acer szuper 4 magos gépére (az már usb 3.0 korszak (nekem ez valami "nagy vízválasztó" azért ehhez viszonyulok)) úgy kellett ráhebrákolni a bios frissítést, hogy végre pendrive-ról tudjunk boot-olni, azután meg nem tömörít ki semmit a win, és sorolhatnám a bajokat, akkor azt mondom: vissza a bunkósbothoz!
Az asztali gépem (msi alaplap, 1150 socket) is támogat usb 3.0-t, de driver-ekkel sem akarja a Scythe Kama Dock USB 3.0-s dokkolót usb 3.0 sebességgel kezelni... Feladtam már rég a harcot!

bocsi az offért.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx