- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kockaskocka #4980 üzenetére
A gép weboldalán egy féle BIOS-t találtam csak hozzá, így azt nem kell frissíteni.
T6070-es proci? Ezt alighanem elírtad, T6ezreseket amúgy sem fogad az alaplap.
Hát igen, a merevlemezről érdemben nem tudok nyilatkozni. Nyilván melegszik valamennyire, ha egy tányéros példányt veszel (de olyan nincs szerintem még 750-esben), az kevésbé melegszik, mint a kéttányérosak.
A hűtés miatt nem kell aggódnod, nem termel annyival nagyobb hőt, h ne bírja lehűteni a gép, ráadásul a procik egyforma TDP osztályba tartoznak, nem magasabb a hőtermelés.
Engedélyezd a Speed Step-et a BIOS-ban, (ha netán nem lenne aktív), ill. energiagazdálkodásnál is engedélyezd, h tudja a szorzó állítgatásával a teljesítményt (és ezáltal a hőleadást) csökkenteni/növeli.A külső HDD USB-n keresztül egész más tészta, mint amit SATA csatin keresztül kötsz rá, de ne aggódj, fel fogja ismerni.
-
eketomy
senior tag
válasz
kockaskocka #4967 üzenetére
Ennyi pénzért sztem simán megéri! üdv
-
válasz
kockaskocka #4967 üzenetére
Szerintem inkább itt kérdezd meg, merevlemez ügyileg nem vagyok túl tájékozott, én is ott szoktam megkérdezni, ha új HDD-t veszek.
http://itcafe.hu/tema/milyen_winchestert_vegyek_3/friss.htmlDe egy 750GB-os winchester jó vételnek tűnik ennyiért. Istenem, ha belegondolok, h nemrég (3 éve) 2×10ezret fizettem egy Samu + Hitachi 120GB-os példányért..
Amiből azóta a Hitachi már megadta magát..
Samsung megbízható, és a 8MB pufferméret is elég. -
válasz
kockaskocka #4948 üzenetére
Elfelejtettem még:
Azért csak 3GB-ot lát a Windows, mert 32bites oprendszer van a gépen.
Tegyél fel rá egy 64 bites Windows 7-et, akkor látni fogja az összes ramot.
Ha ezt elolvasod, valószínűleg megérted, mi a különbség 64, ill.32 között:
http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.htmlMerevlemezt bármekkorát fogad, de nem tudom, h van-e megfizethető áron 2.5"-osból 750-es, vagy nagyobb (egyáltalán van már ebből 1TB-os?).
-
válasz
kockaskocka #4948 üzenetére
Merevlemez egy vagy két tányéros?
Memória rendben van, többet nem kell bele rakni.
A procit cseréld le nagyobb órajelűre.
Ez a korai Core procikat kezeli, ezek a Socket M foglalatú procik (jobbra lent fel vannak sorolva).
De a chipset csak 667MHz-ig kezeli a procikat, hiába veszel bele 800-ast, csak 667-en fogja vinni.
Itt az aprók közt találsz hozzá biztosan olcsón.Jó kis gép ez, ne legyél elégedetlen vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged