Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
soldierboy #8151 üzenetére
Hát.. gondolom a wi-fi modul volt, a videon azt szedik még ki.
De hát ha mindent normálisan visszarakott, akkor nem nagyon vágom, h mit ronthatott el.
Memóriákat fordítva nem lehet beledugni, legalábbis normális körülmények közt eltörnek, ha fordítva erőltetnék bele. Sata csatlakozóra szintén nem lehet roncsolásmentesen rádugni a merevlemezt/SSD-t. Nincs egyéb ötletem, ennyitől nem szoktak a laptopok meghalni.
Merevlemezt jól dugta rá? Nem dugta félre (a csatlakozó alá)? Bár akkor a képernyőn azért a post lefutna.Nincs valaki ismerősötök, aki megnézné?
Én Esztergomban vagyok, biztos van közelebb is valaki.Nem húzott le valami szalagkábelt, amit elfelejtett visszadugni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged