- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nem túl penge, viszont olcsó az új ZTE Blade
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
cs.zs. #16167 üzenetére
Jajj...
Az AX201 meg AX211 ugye nem fog menni másban, mint Intel 10. gen vagy afölötti generációs CPU-s gépekben. Ezek ismerik ugye a CNVio szabványt.
Tehát egy 4. gen-es Intel procis Lenovo-ban nem lesznek jók.
Elvileg az AX200, illetve AX210 lenne az, ami jó ide is.
Viszont szinte biztos, hogy ebben a Lenovo-ban még van wifi whitelist a BIOS-ban/UEFI-ben, emiatt meg azok se fognak menni.
-
atee_13
őstag
válasz
cs.zs. #16150 üzenetére
Már 5 éve kb hogy vettem. Azóta ezeken a játékokon ragadtam
Igen 83H van benne nem akartam anno U-s procit, hogy ha véletlen játszok csak jobb a H-s, bár eddig elég lett volna az U is.
Még annyira én sem tudom mit játszanék, de mint láthatóan nem a friss címekre gerjedek
Tcomos gigás net van, de az a 6-7e nem számít legyen benne a wifikártya, ha véletlen egyszer kellene ne akkor akarjam beszerezni. Lehet akkor a postaköltség annyi lesz mint most a kártya.
-
atee_13
őstag
válasz
cs.zs. #16148 üzenetére
A bővítés oka, hogy azért vettem a gépet, hogy majd ezzel azzal játszok néha, de eddig a Heroes 3, AOE2 , RedAlert2 volt vele terhelve amihez természetesen túl sok ez a gép. Mostanában elkapott a "hév", hogy lehet valamiket még ki kellene próbálgatni
Köszi a wifikártya észrevételt
. Letöltésre van egy régi laptop használva, de ez a 6-7 ezer forint fejlesztés megéri veszek majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged