- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja, értem.
Hát én még életemben nem vettem szinte soha semmilyen hardvert ami új.
Javaslom a Hardveraprót neked is:
http://hardverapro.hu/aprok/hardver/memoria/notebook_ram/ddr3_ram/listaz.phpHa számla kell, van aki azt is ad a ramhoz.
És hát 4-5ezer egy 4gigás modul.
Azt írtad, mostanra jött össze a pénz, vagyis igenis számít mit mennyiért veszel meg, ezért gondoltam, h minél olcsóbban akarod megúszni.Egyébként ha 3GB-nál több ram lesz a gépben, akkor már nem lesz elég a 32bites oprendszer, vagyis ha ki akarod használni az 5GB ramot, akkor 64bitest kell feltenned, de ezt gondolom tudod.
-
-
-
Balázs1986
őstag
Többet fog bírni. Azt, hogy kétszer annyit, nem mondanám, főleg, hogy utángyártott (nem mindig annyi az annyi azoknál, telefon utángyártott kínai akksiknál legalábbis ez a tapasztalat).
De ha a mérete akkora, hogy akár 1-2cm-rel is ki fog lógni a gépből, akkor az biztató jel a kapacitásra nézve. -
Balázs1986
őstag
Ez a proci 1066-ot tud. Beszerelhetsz nagyobb frekvencián üzemelő RAM-ot, de azt is ennyivel fogja hajtani (feltéve, hogy az a RAM tud 1066MHz módban futni...ha nem, akkor boot sem lesz).
Ha pontosan egyszerre ment tönkre a RAM az akksival, az kicsit gyanús...mint ha kapott volna egy nagyobb áramlöketet. Mér(es)d le a töltőt szerintem, biztos ami biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest