- LTE frekvenciák
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
korpicschess #7979 üzenetére
A foglalatba passzolnia kellett, ugyanaz a foglalat.
És hát igen, ilyen 1000Ft-os árral nem lehet versenyezni, ahogy átfutottam, 3-4ezer a legolcsóbb is a T6ezres processzorokból.
Az előbb csak átfutottam a linked, nem is néztem mennyi az ára, csak azt figyeltem, h T4ezres processzor.Akkor vedd csak meg bele, azért nem olyan rossz az se.
-
válasz
korpicschess #7974 üzenetére
Ja igen, úgy értettem, h ezek közül csak a 800-as FSB-s, T-vel kezdődő processzorok közül válogass. Itt a hangsúly a 800FSB-n van. 1066-osokat ne tegyél bele.
A P-vel kezdődőek azok meg egy másik kategória, kisebb a TDP is, és szintén 1066-os az FSB, nem csoda, h nem ment a gépben.
Ami benne van az ez:
SLA2C
Ez egy 533FSB-s Celeron 2.26GHz órajellel, 1MB L2 tárral (egy magos).Én inkább T6ezresek közül válogatnék, T6500, T6600, vagy ilyesmi, azok ugyanolyanok, mint a T4ezresek, de az L2 tár 2MB (magonként 1MB nem árt a gördülékeny munkához).
Az Acerben az SSD-t lehet inkább a HDD helyére kellene tenni, mert bootolni csak onnét fog a rendszer. A HDD-t pedig az optika helyére beépítő keretbe.
-
válasz
korpicschess #7971 üzenetére
A Fu-Si a chipset alapján kezel 800-as FSB-t is.
Foglalata Socket P. Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
Google külföldi fórumokban adott találatot rá, h ebben a gépben 800-as FSB-s Socket P-s processzorok elmennek, úgyhogy szerintem nem lesz gond, BIOS szinten is támogatni fogja a cserét.
Még annyit, h ne keverd össze a Socket M-el, az a v5515-ös gép foglalata.Az Acernél már tulajdonképpen elérted a csúcsot, P8700 felett csak a P9ezer sorozat van.
Azoknak csak az L2 tár nagyobb, de ha nem használsz olyan alkalmazásokat, amik nagy L2 tárat igényelnek, akkor nem nagyon fogsz észrevenni gyorsulást.
Inkább egy SSD-t tegyél a gépbe, az sokat dob a sebességen (esetleg egy 7200RPM-es merevlemez).
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged