Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Netfone
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezekből mindegyik megy? Vagy a T széria? Kipróbáltam a P7450-nel, az nem passzolt bele. Vagy én voltam béna? Mindenesetre már elpostáztam, 2 gépet emiatt nem szedek szét.
Én is nagyobb számú T-s processzorokra találtam találatot.
Mert egy ezresért már ez is nagy előrelépés: [link]Ami proci benne van, azon ezek a feliratok vannak:
LF80537 570
5837B209 SLA2C
2.26 / 1M / 533
Intel 065739G-vel még nem tudom mi lesz, akarok-e rá költeni. Igazából szeretem, és nincs vele semmi bajom. Az akkum viszont már majdnem kuka, alig bír 1 órát, az meg olyan 5k ebayen. CD meghajtóm is beadta azthiszem (3 év alatt fél kezemen meg tudom számolni hányszor használtam). Ahelyett lehetne SSD-t berakni, nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB AIGO B352A Chieftec 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx