- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rover623
félisten
Hát azé' mee'...
Mert egyértelműen leírta:
Van egy FuSi Amilo D 7830-as notebookom. Szétszedtem, a pll chipet kerestem egy kis downclock miatt, és közben észrevettem, hogy a videokártya (mobil radeon 9000) nincs ráintegrálva az alaplapra, hanem egy csatlakozóval illeszkedik rá. Mivel a gép kvázi egy asztali gép, ez valami spéci agp csatlakozó lehet. (nem pci, a driver szerint 4x agp módban megy a kártya)
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
És ha most azzal szeretnél védekezni, hogy nem ismerhetsz minden notebook-ot töviről hegyire, hogy nem tudhatod melyik cuccot/szabványt mikor kezdték árulni, mikor vezették be, akkor erre én csak azt tudom mondani: ha vmihez hülye vagyok, akkor inkább nem szólok bele, nem próbálok észt osztani...
P.S.:
Ez kábé olyan, mintha vki egy autós fórumon megkérdezné hogy az ő öthengeres diesel Audijához mennyibe fáj egy készlet izzítógyertya, mire te nagy mellénnyel közölnéd vele hogy neki 6db négypólusú gyújtógyertyára van szüksége...
[Szerkesztve] -
sharkyba
csendes tag
Én úgy tudom, hogy az MXM 2004-es Nvidia fejlesztés, és a PCI-E csatolóhoz van köze. (konkrétan annak a mobil változata) Az ATI valami AXIOM nevűvel nyomul, de az is PCI-E-s.
A gépem 2003-as, ATI graf.kártyás, és AGP csatolós, szóval szerintem valami másfajta lesz.
A gép egy desktop replacement kategóriájú masina, ennek megfelelően minden asztali rajta, a chipsettől (i845ge) kezdve a cpu-n (nw 2400/533) keresztül a memóriáig, egyedül a grafikus kártya mondja magát mobilnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Intel wifi kártyák (típusok és árak a leírásban)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest