- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
Rover623 #534 üzenetére
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
1: Az, hogy a Radeon AGP-s, az MXM meg PCI-E nekem is megvolt, csakhogy a google nem egy találatot dobott erre a kombóra (jó, tudom, semmit sem jelent)
2: Nem akarok védekezni, na. Ezt besz*ptam, ennyi
3: ráadásul nVIDIA. Érdekes, mert ez alapján nem tanultad az iskolában az értelmező olvasást. Egy szóval sem mondtam sehol sem, hogy a karija nVIDIA. Azt állítottam, hogy az MXM (I/II) szabványt az nVIDIA fejesztette ki, ami igaz is. Ennek ellenére nagyon sok ATi (vagy AMD, vagy most már nem is tudom, hogy kell hívni őket) MXM modul van.
Regards: Csepy
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- ÚJ Lenovo USB-C to Ethernet Adapter RJ45 Dongle (4X91K06468)
- HP L48757-003 150W laptop töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest