- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
Hát azé' mee'...
Mert egyértelműen leírta:
Van egy FuSi Amilo D 7830-as notebookom. Szétszedtem, a pll chipet kerestem egy kis downclock miatt, és közben észrevettem, hogy a videokártya (mobil radeon 9000) nincs ráintegrálva az alaplapra, hanem egy csatlakozóval illeszkedik rá. Mivel a gép kvázi egy asztali gép, ez valami spéci agp csatlakozó lehet. (nem pci, a driver szerint 4x agp módban megy a kártya)
Tehát a kérdezőnek teljesen egyértelműen van egy 2003/2004 környéki 845-ös lapkával szerelt AGP csatolójú ATI VGA-s notebookja, erre megpróbálod belemagyarázni a hasába hogy a gépében egy később bejelentett PCI Express-es csatolójú VGA van...ráadásul NVIDIA..
És ha most azzal szeretnél védekezni, hogy nem ismerhetsz minden notebook-ot töviről hegyire, hogy nem tudhatod melyik cuccot/szabványt mikor kezdték árulni, mikor vezették be, akkor erre én csak azt tudom mondani: ha vmihez hülye vagyok, akkor inkább nem szólok bele, nem próbálok észt osztani...
P.S.:
Ez kábé olyan, mintha vki egy autós fórumon megkérdezné hogy az ő öthengeres diesel Audijához mennyibe fáj egy készlet izzítógyertya, mire te nagy mellénnyel közölnéd vele hogy neki 6db négypólusú gyújtógyertyára van szüksége...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest