Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sharkyba
csendes tag
Én úgy tudom, hogy az MXM 2004-es Nvidia fejlesztés, és a PCI-E csatolóhoz van köze. (konkrétan annak a mobil változata) Az ATI valami AXIOM nevűvel nyomul, de az is PCI-E-s.
A gépem 2003-as, ATI graf.kártyás, és AGP csatolós, szóval szerintem valami másfajta lesz.
A gép egy desktop replacement kategóriájú masina, ennek megfelelően minden asztali rajta, a chipsettől (i845ge) kezdve a cpu-n (nw 2400/533) keresztül a memóriáig, egyedül a grafikus kártya mondja magát mobilnak. -
sharkyba
csendes tag
Sziasztok!
Van egy FuSi Amilo D 7830-as notebookom. Szétszedtem, a pll chipet kerestem egy kis downclock miatt, és közben észrevettem, hogy a videokártya (mobil radeon 9000) nincs ráintegrálva az alaplapra, hanem egy csatlakozóval illeszkedik rá. Mivel a gép kvázi egy asztali gép, ez valami spéci agp csatlakozó lehet. (nem pci, a driver szerint 4x agp módban megy a kártya)
Ha esetleg valaki tud róla többet, hogy esetleg létezik-e ilyen foglalatú graf. kártya kiskereskedelemben is, akkor minden infót szivesen fogadnék!
Köszi
Sharkybacsi
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx