- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #598 üzenetére
Eddig nem engedtem el magam ennyire, de mióta többektől is ezt látom, és volt köztük egy moderátor is, elkanászodtam.
A szókincsemmel semmi gond, kocsmában pedig kb 19 éves korom óta nem voltam...
Mindemellett bocsánat, valóban meg kellett volna válogatni a szavaimat. -
Rossi
addikt
Na haver gépébe beletettük az én ex RAM-omat (512 MB DDR2 533 MHz) egy ugyanilyen Nanya márkájú mellé. Megy mint a pics@.
Engem meg itt fosattak, hogy csak pont ugyanolyan modult lehet berakni.
-
Rossi
addikt
Memóriabővítésnél indokolt Win reinstall?
-
Rossi
addikt
válasz
parandroid #587 üzenetére
Ha minden igaz pénteken kiderül. Az eredetire meg már vevő is van. Ha gond lesz gariidőn belül, ismerős, vissza tudom kérni tőle, és azzal viszem szervízbe.
-
Rossi
addikt
Clevo M40AE i915PM chipkészlettel. Na, jól beleástam magam a témába, és ezt találtam. Amit megrendelnék, az egy 1024 MB-os Kingmax DDR2 533 MHz-es RAM. Sorozatszáma: KSBD48F-A8KB4 Ugyanott, a Kingmax honlapján a kompatibilitási listában az M40AE-hez ezeket ajánlja: KSBD48F-A8ME4-MGE és KSBD48F-A8SG4-SGA
Már írtam egy e-mailt annak a webshopnak, ahol venni szeretném, hogy most mi a helyzet. De remélem ti is tudtok segíteni. -
Rossi
addikt
Manual szerint: ''Two SO-DIMM Sockets, Supporting DDR
speed up to 333 MHz, Single Channel''
Hát ez igen érdekes, mert everest szerint DDR2 533MHz van benne... Meg ez single channel... Most mi van? -
Rossi
addikt
válasz
duracell89 #577 üzenetére
1. Notebook.hu, ha pesti vagy, de google-be beírod, hogy notebook ram bővítés, és lám...
2. Szintén google... -
Rossi
addikt
Na, már pár helyen megkérdeztem, csak pont itt nem...
RAM-ot készülök bővíteni, 512MB DDR2 533MHz-em van, Kingmax. Egy ugyanilyet szeretnék mellétenni. Lehet bármi gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Xbox Series X|S
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest