Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arkennys
addikt
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Hát, a 17 dolláros az licites volt, ezért volt az alacsony ár. Mostanra nem tudom hol tarthat, nem is figyeltem, miután megláttam, hogy licitelgetős.

Végül már úton is van a végleges, ami kijött 8300-ból, mivel a szállítás maga ingyenes. winner_hun korrekt volt messzemenőkig, a maradék pénzt vissza is utalta a tizesből.
mervlemez valószínű, hogy cserés lesz majd, nem szórakozgatok a javítgatással. De egyrészt idő, mire összeszedek rá valamennyi pénzt, másrészt meg nem tudom, pontosan milyet is keressek. A mostani típusa SAMSUNG HM160HC (149 GB, IDE), valami hasonló méretűt akarok majd, csak pl 2,5" vagy 3,5" méretű kellene nekem, és egyebek terén még tájékozódnom kell...ha van tippje valakinek innen, örömmel fogadom azt is.

Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx