Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
Charlento #306 üzenetére
Akkor röviden, tömören: akármilyen 2.5''-os IDE vinyó jó a notidba, a békesség kedvéért max. 30GB-os méretig.
P.S.:
Ha jól tudod a tranyó ''feltalálásának'' idejét (és én is jól tudom), akkor az ebből kikövetkeztethető életkorod valóban némi hátrányt jelenthet, sőt már az is tiszteletre méltó hogy itt fórumozol velünk...
Bár ha a tranyóról ilyeneket tudsz, akkor mégiscsak szakmabélinek (pl. villamosmérnök) kell lenned szegről-végről, mert az 50-es évek végén, 60-as évek elején amikor te ezek szerint felsőfokú tanulmányokat folytattál, csak a magát ilyen irányban képzőkben maradhattak meg az ilyen információk...
A jó mérnök pedig - csakúgy mint a pap - holtig tanul...a személyi számítógépek pedig immár negyed százada itt vannak közöttünk...ez már komoly házasság, volt idő a tapasztalatszerzésre...
Persze ha rosszul emléxel a tranyó felfedezésének dátumára, akkor tárgytalan az egész...vagy méginkább...?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mozgásban a METAL GEAR SOLID Δ: SNAKE EATER
- Parkside szerszám kibeszélő
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell WD19S / 180W adapter
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest