- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Thunderzolee #15862 üzenetére
Ebayen nem szoktam vásárolni.
A fentebb említett T6400 procit megvettem,jövőhéten remélhetőleg hozza a posta,elég lesz az nekem szerintem.
Ma játszottunk a laptopon gyerkőccel régi játékokkal,még így is maradhatna,de ha picivel gyorsulni fog a böngésző meg az YT videók már jó vagyok.Annyi hogy laptopot még nem szedtem szét,de néztem róla videót és nem tűnik nehéznek.
PC-t már szedtem szét darabokra és raktam össze legalább 30-40 darabot,szerintem ez is menni fog.10-15 éve kaptam pár rossz gépet,azokhoz vettem alkatrészeket,és a sikerélménynek köszönhetően vettem/üzleteltem még gépeket és azokat szerelgettem amit eladtam vagy családba elajándékoztam.
Azért kicsit tartok tőle hogy valamit elszúrok mivel ez az első szerelős laptop,de mivel nem nagy értéket képvisel ezért bevállalom,bár nem szeretném elrontani mert eléggé egyben van.
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #15862 üzenetére
Igen, biztosan megy. A nm nem lényeges, az ebbe a chipsetbe biztosan jó csúcs T9300 és T9500 proci is 45 nm-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen notebookot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Suzuki topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged