- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
Thunderzolee #15862 üzenetére
Ebayen nem szoktam vásárolni.
A fentebb említett T6400 procit megvettem,jövőhéten remélhetőleg hozza a posta,elég lesz az nekem szerintem.
Ma játszottunk a laptopon gyerkőccel régi játékokkal,még így is maradhatna,de ha picivel gyorsulni fog a böngésző meg az YT videók már jó vagyok.Annyi hogy laptopot még nem szedtem szét,de néztem róla videót és nem tűnik nehéznek.
PC-t már szedtem szét darabokra és raktam össze legalább 30-40 darabot,szerintem ez is menni fog.10-15 éve kaptam pár rossz gépet,azokhoz vettem alkatrészeket,és a sikerélménynek köszönhetően vettem/üzleteltem még gépeket és azokat szerelgettem amit eladtam vagy családba elajándékoztam.
Azért kicsit tartok tőle hogy valamit elszúrok mivel ez az első szerelős laptop,de mivel nem nagy értéket képvisel ezért bevállalom,bár nem szeretném elrontani mert eléggé egyben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest