- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyuska74
tag
válasz
Dell XPS #15747 üzenetére
Valójában a válaszuk bővebb volt, a lényeget emeltem ki, de itt a válasz:
Hello.
The list of compatible processors are on the hardware maintenance manual (page 101).
To answer your question the compatible processors as listed there are guaranteed to work, any other else are not, unless some users have tried and shared here that a different processor worked.Tehát a listában szereplők biztosan, a többi meg csak akkor ha valaki tesztelte és tényleg megy.
De a kérdésemre ők is válaszoltak a tekintetben, hogy az i7-ből a 3612QM jó bele, amit te is ajánlottál, de mivel a 3632QM sem különbözik sokban így az is jó.
A probléma az, hogy nem kapható most seholKöszi az ajánlást, én Dél-Pesten vagyok, gondolom akkor ő is kb arrafelé, az adatlapján nem látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest