Új hozzászólás Aktív témák
-
Bacusuz
őstag
válasz
ricsi99 #15709 üzenetére
megértem én hogy más megoldást ajánlasz amit köszönök de egy 6-8e ft-os kártya csere ha nekem megoldaná annak nagyon örülnék és a noti szétkapása sem okozna gondod mert ramot is akarok úgyis bővíteni.
tehát az eredeti kérdésre visszatérve mit gondolsz a jelenlegi Realtek RTL8821CE melyik AX-es kártya tudná kiváltani? Nézegettem az intelek közül a:
AX201
AX210
AX211 karikat de nem tudom melyik lehet kompatibilis vele.Egyébként is tetszene a csere mert itthon erős routerek vannak(RT-AX86U és RT-AX86S) tehát a plusz sebesség is kihasználható lenne a 2x2 mimoval.
nem is értem, higy a tabon miért nem lehet állítani a sugárzó csatornát, 5GHz wifi 149(155) fixen ezen adja, míg a teló veszi a noti nem
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged